Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hererákom lehet ilyen tünetekkel?

Hererákom lehet ilyen tünetekkel?

Figyelt kérdés

Időnként fáj a bal oldali herém környéke + lágyékfájdalmam is van. Hétfőn megyek urológushoz,persze magánurológust sikerült csak ennyi idő alatt találnom, kórházban 2 hónap múlva kaptam volna csak időpontot.

Nagyon izgulok,hogy mi lehet ez,időnként maszturbáció után is fájnak a heréim,nyomó fájdalmat érzek utána odalennt. Aggódjak a hererák miatt,és készüljek a legrosszabbra,vagy ez lehet más is ?

23/f

2016. ápr. 8. 13:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A lágyékfájdalom is bal oldalon van,de az eddig csak kétszer fordult elő.
2016. ápr. 8. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Urológia szakrendelés minden nap van, és ingyenes. Nem kell időpontot kérni, nem kell beutaló... Kamu az a két hónap...
2016. ápr. 8. 13:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nálatok lehet,hogy ez így működik,de én most egy 70 ezres városról beszélek.
2016. ápr. 8. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Felsorolok neked vagy 20 várost ahova időpont kell. Lehet nálatok nem kell, de az esetek többségébe kell. Én is amikor urológiára mentem, másfél hónapra rá adott, pedig mondtam, hogy valószínűleg gyulladás van és nem szeretnék ennyit várni, de azt mondták nem tudnak mit csinálni. Így mentem másnap magánra...
2016. ápr. 8. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek pedig: Nem kell félned. Ez nem lesz rák. Inkább mellékheregyulladás, prosztata, sérv, kis eséllyel visszér (Ha nem érzel kitágult ereket akkor nem!), vagy mozgásszervi probléma. Mindegyik könnyedén kezelhető és gyógyítható. No para.
2016. ápr. 8. 13:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Kösz a választ,remélem tényleg nincs gáz.
2016. ápr. 8. 13:30
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

A mi városuk is kb 50 ezres.Ide tartozik még 2 kis város,és fél megye falui is.Még a szomszéd megyéből is 3 nagy település .Becslésem szerint 120-130 ezres lélekszám .

Még sem kell idő pont az urológiára ,és a sebészetre sem .

A jelentkezés napján mindenkit ellátnak .

A rák kevésbé tünete a fájdalom . Egyszerre meg mind 2 ben rák nem alakul ki .Viszerességnek nagyobb a valószínűsége .

2016. ápr. 8. 15:45
 8/14 A kérdező kommentje:

7

Szóval ha nálatok úgy van,akkor mindenhol úgy van szerinted ? :-D

Hagyd már ezt a marhaságot.

2016. ápr. 8. 15:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Általában az esetek többségében mindenhol kell előjegyzés és időpont. Nálatok pont nem szerencséd van. A kérdezőnél igen. Nálunk is. Ennyit erről.
2016. ápr. 8. 16:36
 10/14 anonim válasza:

Nyugi szerintem sem rák.

De majd ha voltál dokinál akkor légyszi megírod, hogy mit mondott!

19F

2016. ápr. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!