Ha kiderülne hogy hererákom van és el fogják távolítani a herét, akkor mire számítsak majd?
Engem kedden műtöttek és csütörtökökn hazaengedtek. Egy hét után varratszedés. Nekem nem kellett a műtét után fájdalomcsillapító, mert nem fájt annyira. De ha nyugtatót felajánlanak azt fogadd el műtét előtt. Altatásban kértem a műtétet, mert jópár ismerősömnek volt gerincközeli érzéstelenítése és többek panaszkodnak fej- derékfájásra azóta.
A nőket nem tudom mennyire riasztja a dolog, mi 16 éve együtt vagyunk feleségemmel és nem kaptam (nem is kértem) implantátumot.
Egyelőre a gyógyulás járjon a fejedben ne a sallang, hogy mit szólnak majd stb. Szarni rájuk, akinek nem tetszik és meg kell gyógyulni. Azért írom, hogy a gyógyulással foglalkozz, mert simán bele lehet halni (ebbe is).
Ha valami konkrét kérdésed van kérdezz vagy írj privátot.
Ott voltam ember, ne okoskodj bele. Kérdezték kérek-e nyugtatót, mondtam igen és kaptam. Hozzátették, hogy nem kötelező. A protézist meg nem csak kéred, hanem ha a TB támogatja, akkor kapsz... Kérvényezni kell. Csak maguktól nem ültetnek be kivéve talán 1-2 helyet az országban.
Olyan jó, hogy olyanok ugatnak bele (mindig) mindenbe akiknek fogalma sincs az egészről...
Én például sebészeten dolgozom, tehát nekem se esik jól ha megvádolnak vele, hogy úgy ugatok, hogy semmit nem tudok.
Volt egy műtéted, gratulálok most már szakértő vagy. Gondolom egyedül tudsz is operálni. Nem? Akkor ne ugass bele abba amiről semmit nem tudsz. Kb ennyi értelme volt annak amit írtál...
Ahol téged operáltak ott felajánlották a lehetőséget nyugtatóra, ami azért gáz, mert ezt protokoll szerint mindenhol KELL adni.
# 7
Azt mit csinálsz a sebészeten te fospisztoly? Moslékot viszel haza vagy a szart takarítod fel beöntések után?
...és nem tudok operálni, mert volt műtétem, de ami a betegségemmel kapcsolatosan elérhető szakirodalom, azt 3 nyelven olvastam. Az orvosok is onnan tudják, nem az anyjukból szopják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!