Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztata problémák huszonéves...

Prosztata problémák huszonévesen, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Elég régóta fent áll a következő probléma: Amennyiben sok ideig maszturbálok, akkor utána viszonylag hosszú ideig nehezebben megy a vizelés, van hogy pl.: másnap is gyengébben megy és hogy néha 1-2 csepp továbbcsurran a nadrágomban is, akaratomon kívül. Volt már olyan is, hogy szúró fájdalmat éreztem a húgycsövemben egy hosszabb maszturbálás után, mikor vizelni szerettem volna, ilyen a prosztatám is nagyon keményé válik és meglehetősen fel is dagad.

Voltam urológusnál, azt mondta nézzek vissza 30 év múlva, ne nevettessem magamat ki. Nem hitte el, hogy bármi bajom lenne, felületesen átvizsgált és ennyi.

Esetleg valamilyen magánorvoshoz kéne mennem ezzel, ott jobb a helyzet?

2016. jún. 3. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Kort nem írtál.

Prosztata gond bármely korosztálynál lehet.

Ha gond van ,akkor vissza oda ahol voltál,talán másik orvos lesz ott .

2016. jún. 3. 22:43
 2/10 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Nem tudom, hogy mennyire lenne értelme másik orvoshoz menni. Elég furcsa helyzet ez ilyen korban, nem sűrűn fordulnak meg ilyen korban ott emberek szerintem.
2016. jún. 3. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Hugycsőgyulladás. Kezelendő. Kb antibiotikummal.

Inkább csak a vizelési gondokat emlitsd.

2016. jún. 3. 23:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez az égető vizelés csak ritkán, de akkor nagyon erősen szokott előjönni, kb. havonta egyszer. Biztos, hogy ez lehet a baj ebben az esetben is?
2016. jún. 4. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Plusz irtad van hogy hosszu ideig nehezebben megy a vizelés és csöpög is.nen csak az égető erzes utal rá.
2016. jún. 4. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
"Kort nem írtál." A kérdésbe benne van. Tanulj meg értelmezni.
2016. jún. 4. 03:06
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy nekem is alkalmanként van ilyen problémám lenni, hogy maszturbálás után nehezebb a vizelés illetve csípni is szokott. Ez akár természetes is lehet. Nem ürül ki az összes ondó és találkozik a vizelette, egyik lúgos másik savas, ezért csíp. illetve a húgycső is igénybe van véve ilyenkor és természetesen fájhat. Sokat ígyál maszturbációk előtte, hogy utána tudjon tisztulni a húgycsőved is. :)
2016. jún. 4. 03:08
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy meg nincs semmilyen urológiai bajod főleg nem húgycsőgyulladás, ha ilyen lenne az eléggé megéreznéd.
2016. jún. 4. 03:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Pontozzatok nyugodtan, de előtte olvassatok külföldi fórumokat. Ide kevés ember kommentál, akiknek hasonló problémáik is vannak és teljes normális is lehet. Jah, de bocs. Angolul nem tudtok, csak okoskodni.
2016. jún. 4. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Keresd meg dr. Beliczay Barbarát a magánrendelésén. Kedves, lelkiismeretes, és tuti, hogy komolyan fog venni, és kivizsgál rendesen. Szexuális problémákkal is foglalkozik.
2016. jún. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!