Ha rendszeresen masztizok akkor felnőttkoromban meglehet hogy nem áll fel vagy problémák lesznek a szerszámommal?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 02:40
3/11 anonim válasza:
Hülyeség. Semmi bajod nem lesz.
4/11 anonim válasza:
Nem,( egyszer olvastan hogy egy felméréshez nem maszturbáló férfiakat kerestek , de nem találtak eggyet sem)
5/11 anonim válasza:
Már rég kihalt volna az emberiség...
7/11 anonim válasza:
Nem lesz tőle később semmi bajod!
8/11 anonim válasza:
A dolog pontosan ellenkezőleg van.Fiatal korban alapozod meg ,hogy fog működni idös korodba is .Lusta fiúnak lustán működnek,idősebb korban meg alig. Olvastam egy urológus doki irásában .Sportolni sem 30 évesen kell elkezdeni.
Én sem voltam lusta erre ebben a korban , ,mondhatom nagyon igaza van dokinak .
9/11 estibálint válasza:
Elvileg, lehet baj. Mert ugye a pénisz úgy áll fel, hogy a vér az péniszen levő erekbe tódul, és úgy nevezett ,, billentyűk" lezáródnak, ezálltal nem folyik ki a vér, és marad merev a farok. Na de ha nagyon sűrűn vered, akkor ezek a billentyűk renyhülnek, fáradnak, és később már annyira renyhék lesznek, hogy izgalmi állapotban alig marad, vagy semennyi vér sem marad a péniszen levő erekben, tehát nem áll vel a nemiszerv.
10/11 A kérdező kommentje:
De azok a billentyuk nem 20 eves korban kezdenek elfaradni...gondolom kesobb nem?
2015. júl. 24. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!