Van valami baj a szerszámommal? 15/F
Figyelt kérdés
Lehet hogy mosy hülyének fogtok tartani, de én egész eddig abban a hitben éltem, hogy felnőttkorban a fityma a makk mögé csúszik.. viszont olvastam itt és google-ban egy csomó írást, hogy ennek már gyerekkorban meg kellett volna történnie.. nagyon megijedtem, mert én még ezt nem tapasztaltam magamon, és soha nem is próbáltam a bőrt hátracsúsztatni.. Folyton bent tartottam a makkot.. önkielégítéskor is max csak félig húzom hátra.. szóval ma este megpróbáltam fürdés közben és nyugodt állapotban sikerült szinte teljesen "kiugrasztani" a makkot.. (tehát szerintem fitymaletapadásom, vagy fitymaszűkületem szerencsére nincs) merev állapotban viszont csak félig ment.. ez akkor most rossz?? ezt a hátrahúzást minden este csináljam meg ezentúl??2012. aug. 5. 21:20
1/4 anonim válasza:
Hát ez vagy fitymaszűkület vagy rövid fék. Pontosan miért nem tudod jobban hátra húzni?
Azért mert ha a felénél jobban akarod húzni akkor szük a fityma és nem engedi?
Vagy a pénsized hátulján van az a kis hártya szerű valami és az nem engedi tovább? (fitymafék)
2/4 AtyeszLL válasza:
1: Eddig, hogy mostad alatta?!
2: Apu nem magyarázta el, hogy működik?
3: Sosem láttál "olyan" filmet?
Már mindegy, ha elég türelmes vagy, néhány nap alatt megszoktatatod a fitymáddal, hogy állva is simán hátramenjen. Csak légy türelmes, és nem árt testápolózni közben. Előbb utóbb bejáratódik, kitágul.
Kellemes gyakorlást!
3/4 anonim válasza:
"merev állapotban viszont csak félig ment"
miért nem ment tovább? fájt? vagy mi akadályozta meg?
4/4 anonim válasza:
Ezen túl eséténként mindig próbáld meg merev állapotban hátra húzni a fitymád és mivel még fiatal vagy szépen kitágulhat,de ha nem javulna,akkor urolgosuhoz kell menned
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!