Nekem tényleg nehezebb lesz felnőttkoromban beilleszkednem?
Figyelt kérdés
Nyolc éves koromban nevelőszülőkhöz kerültem mert apukám meghalt, anya meg súlyos beteg és nem tud gondoskodni rólam (előtte egy évig intézetben éltem). A nevelőszülők (van két édes gyerekük rajtam kívül) aranyosak és rengeteg mindent megadnak nekem. Igaz még csak hetedikes vagyok, de már most tudom, hogy szeretnék orvos vagy ápoló lenni, szóval az egészségügyben dolgozni. De sok felnőtt szerint, hogy nem az édes szüleim nevelnek, nekem nehezebben fog menni a beilleszkedés a felnőttek világába.#beilleszkedés #felnőtt nevelő szülők
2015. jún. 15. 11:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem akik ilyesmit mondanak, nagyot tévednek! Biztosan beilleszkedtél a családodba, jól kijössz a nevelő szüleiddel és a testvéreiddel is. Minden az akaraton múlik egyébként is. Azon, hogy amit szeretnél, abba mennyi energiát fektetsz, mennyire vagy elszánt. Nem szabad azzal törődni, hogy mit gondolnak mások. Minden ember más és más. Vannak, akik olyan keserűek vagy irigyek, hogy gátlástalanul gázolnak bele mások lelkivilágába, de ezzel soha nem szabad foglalkoznod! :) Ha az egészségügyben szeretnél dolgozni, ez a cél lebegjen a szemed előtt, és meg fog valósulni az álmod. A rosszindulatú szavakkal TILOS foglalkozni
2/10 anonim válasza:
Ez igazából rajtad múlik. Ha barátságos, nyílt ember vagy, akkor ilyen szempontból ez nem lehet hátrányod. ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, beilleszkedtem, nagyon kedvesek velem. A fiúk velem egy idős és egy osztályban is tanulunk. A lányukat meg szeretem nővérkémnek hívni. Barátságos és kedves vagyok másokkal. Szeretek barátkozni.
2015. jún. 15. 12:08
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de sokat nyom a latba, hogy az osztálytársaim is befogadtak?
2015. jún. 15. 15:12
5/10 anonim válasza:
Én annyit nem értek, hogy az arcodra van írva, vagy a pólódra, hogy nevelő szüleid vannak? Bemutatkozás előtt ezt senki sem tudja, szóval nem indulsz hátránnyal egyáltalán. Meg a felnőttek nem a szüleidről kérdezgetnek.
Ez az egész rajtad áll. Ha te ebben gátat látsz, akkor az csak a te hibád lesz.
Meg egy gyerek nem tehet róla hova, kinek a gyerekének születik...
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs a homlokomra írva, az öreg szomszéd házaspár mondta anyáéknak, hogy milyen nehéz lesz majd nekem beilleszkedni mert árva vagyok.
2015. jún. 15. 17:43
7/10 anonim válasza:
Ez hülyeség...Ha alapból nyitott ember vagy, nem számít, kik nevelnek fel, be fogsz tudni illeszkedni egy közösségbe.
8/10 anonim válasza:
Dehogy vagy árva... Istenem, döbbenet a sok buta, tudatlan ember, mint az az öreg házaspár is! Vannak szüleid és nevelőszüleid is, rajtuk keresztül pedig tesóid is. Nem a véren alapszik a család, hanem a szereteten. Aki nem így látja az buta és primitív, egyszerűen egy agyhalott. Mennyi vér szerinti családjában nevelkedett ember nem tud beilleszkedni, és nem is akar? Sokkal inkább vannak veszélyben ilyen téren a tipikus anyuci-apuci elkényeztetett hülye gyerekei. Ha barátságos vagy és kedves, akkor nagy baj biztos nem lehet! :)
9/10 anonim válasza:
Mennyi hulye ember van :D En kollegiumban toltottem a fel eletem, felnem kellene?...
Ne aggodj, ez nem fog nehezseget okozni. Latszik, hogy ertelmes vagy, es elfogadtad a helyzetet, innentol kezdve meg mirol beszelunk?
10/10 A kérdező kommentje:
A beilleszkedésről :) Csak nekem olyan fura, szoktam amúgy anyukámat látogatni, de sajnos nem ismer fel :(
2015. dec. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!