Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz problémak?

Pénisz problémak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves vagyok és merev állapotban nem csúszik le a bőr:/illetve nem is nagy max 11 cm állva, heréim is kicsik,viszont sok a szőr.Nem beszélhetünk későnérésről mert 180 cm vagyok.Hónajtájt is szőrös vagyok......lábam is 44 es...szóval későnérés kizárva...miért nem nő?:(már nagyon régóta ilyen....65 kiló vagyok,néha súlyzózok,felülésezek, de még van felesleg...azt hallottam hogy fogyással nőhet a pénisz is mert kevesebb lesz ott a zsir vagy valami ilyen.valami 4x nekifutottam verésnél és még előváladèk sem jön...fitymafékem szerintem rövid, azért nem csúszik le....légyszives legyetek komolyak nem akarok olyan kommenteket hogy: sírok XDDDDD meg ilyenek...szüleimmel nem szeretnék róla beszélni csak nagy a baj....Legyetek komolyak...köszi a komoly válaszokat

#pénisz #növekedés fitymafék
2015. aug. 30. 00:23
 1/7 anonim válasza:
Mosod a péniszed?úgye tudod hogy ha nem mosod akkor nagy szarban vagy?
2015. aug. 30. 00:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy mosom!naponta akár 2x...
2015. aug. 30. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Meleg vízben probáltad a fitymád hátrahúzogatni?

Sokaknak segített ez,de van akik babaolaj illetve sikosító segítsgével tornáztatták a fitymájuk és ezáltal a fitymafêküket is,sokak akik kitartóan csinálták(óvatosnak kell lenni)azoknak helyre jött.

Nemileg viszont éretlen vagy,de legkésőbb 16 éves korodra kell a szervezetednek spermát termelnie,így 2 éved van mêg,ne aggódj.

Eleve nem mindenkinek lesz nagy pénisze,de mivel fiatal vagy még pár cm-t nőhet,a felnőtt férfi átlag pénisz 12-16 cm(14-16 cm a jellemzőbb).

14 éves kortól meg egyedül,a szüleid tudta nélkül is elmehetsz urológushoz,aki meg tudja állapítani hogy a féked rövid vagy fitymaszűkületed van.Nem kell beutaló,csak tb kártyát,személyit kell vinni és megnêzni mikor van rendelés és elmenni rá.

Mereven mennyire tudod a fitymát hátrahúzni?

2015. aug. 30. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Most az a kérdés, hogy magától miért nem csúszik le, vagy kézzel se tudod hátrahúzni?
2015. aug. 30. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Sokan írtak,köszönöm a segítséget:)Hátra tudom húzni és ilyenkor begörbül.Ma többször próbálkoztam,jött előváladék.Lankadt állapotban 5 cm tehát nem makropénisz, aminek örülök.Kipróbálom majd az ilyen tornátl
2015. aug. 30. 22:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és így máris nyugodtab vagyok:)
2015. aug. 30. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

makro = nagy

mikro = kicsi :)

Amúgy meddig tudod hátrahúzni? Ha szimplán a makk pereme mögé és már akkor görbül / lehajlik a makk akkor azért van gond (és nem fitymaszűkület hanem rövid fitymafék) -- ha viszont ennél tovább megy és csak akkor hajlik lefele akkor meg az ég adta világon semmi bajod nincs.

2015. aug. 31. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!