Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valahogy csökkenthetném a...

Valahogy csökkenthetném a pénisz méretemet F/13?

Figyelt kérdés

Mikor mindig valamilyen ruha darabot húzok kilátszik a nemi szervem , hogy körülbelül mekkora és ez nagyon égő ha pl. iskolába vagyok haverom rámszólt ,"hogy mekkora a péniszed XD " És engem ez nagyon zavar.Még akkor is nem szűk nadrág van rajtam.de nem áll fel hanem ilyen :'(

Ha tudtok segíteni megköszönném.

2010. ápr. 9. 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

szerintem a 13 centis farok nem kicsi

13 évesen még mereven sem, nem hogy petyhüdten

nagy farkad vabn

de ezt te is tudod

nem tudsz vele mit csinálni, ez ekkora

nem kell szégyellni

ez genetika

2010. ápr. 14. 11:48
 22/28 anonim ***** válasza:
65%
EE-re én is kíváncsi lennék,mert csak a férfi részlegnél találkoztam eddig vele,és farok méretnél,illetve urológia kérdésnél,gyanús,
2010. ápr. 14. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
39%

nincs bajom EE-vel, nagyon alapos, de nekem nagyon nyálas

és ez a pajtásozás, brrrr

szerintem egy felnőtt ne hívjon így egy 13 éves gyereket

2010. ápr. 14. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:
48%

nem bántjuk,csak kíváncsiak vagyunk rá,hogy ez hobbi,esetleg a munkájával kapcsolatos,vagy érdeklődési körből adódik,mert minden ilyen témánál ott van,és csaj vagyok adhatna nekem is tanácsot!!

Senki nem mondta hogy kicsi lenne a 13 cm,de ne értséetek fére nekem is a tesómnak az ő korába nagy volt,de eleve a tesóm felnőtt magassággal rendelkezett,ezért írtam,hogy nem mindegy mekkora magassághoz tartozik a méret.

Még kislányként a mellem nagynak számított,mert a többinek még semmi nem volt,de mára mivel 12,5 évesen elértem a végleges méretet és magasságot,mára normál.Szóval erre akartam kilyukadni.

De nekem az ilyen stirülés amit nála a suliba csinálnak már beteges egy kicsit,nem tudom minket csajokat sosem érdekelt hogy nézhet kis egy másik csaj meztelenül,míg sok srác kíváncsiak egymáséra,oké akinek kicsi volt nagyobbat akart,de max. irigykedett milyen jó a másiknak,de ez amikor tényleg a csupasz valóságra kíváncsiak az már gáz!!!

2010. ápr. 15. 09:39
 25/28 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem, megint ez az EE a téma.

Én vállalom, hogy meleg vagyok, azért írogatok ide gyakran, és jól esik tanácsokat adni a kissrácoknak, mert detto ugyanazok a problémák jönnek elő nap mint nap, mint amikkel én szembesültem, sőt, szembesülök rendszeresen IRL (in real life).

EE stílusa engem is idegesít, már többször szóvá is tettem, főleg ez a "Pajtás"-ozás és az a bizalmaskodó hangnem irritál, ami minden írásában jelen van.

Amúgy bizonyára valóban segítő szándékkal tölt el hosszú órákat itt, csak jó lenne látni a VALÓDI szándékot. Amit itt művel, az irreális, ahogy jogilag mondják, nem "életszerű".

Amúgy persze lehet, hogy semmi baj sincs vele, az írásai 90%-ával egyetértek, az ál-szleng szavaktól eltekintve ügyel a helyesírásra, szóval más miatt nincs kifogásom ellene.

Viszont a támogató hozzászóló stílusa alapján lehet, hogy nem független személy, ekkora vehemenciával nem szoktak védeni online ismerősöket.

2010. ápr. 15. 17:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajom EE-vel sem és a melegekkel sem,kívétel ha ő a nő,mármint férfiként és túl játsza a szerepét,tudjátok a feltűnő viselkedés,seg rázás,az kicsit irritál,de egyébként nem szeretek előítéletes lenni,lehet jó fej ettől valaki.

EE-re én is kíváncsi lennék,de nem írók neki,mert nem szeretem kiadni az adataimat.

A 13 éves kamaszfiú meg örüljön neki,amit az élettől kapott,ő jól járt.De tényleg a tapados cuccokat felejtse el.

2010. ápr. 16. 11:04
 27/28 anonim ***** válasza:

Mint egy ló :O

De azért grat ;) xD

2010. ápr. 18. 10:18
 28/28 A kérdező kommentje:
;-)
2010. ápr. 18. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!