Valahogy csökkenthetném a pénisz méretemet F/13?
Mikor mindig valamilyen ruha darabot húzok kilátszik a nemi szervem , hogy körülbelül mekkora és ez nagyon égő ha pl. iskolába vagyok haverom rámszólt ,"hogy mekkora a péniszed XD " És engem ez nagyon zavar.Még akkor is nem szűk nadrág van rajtam.de nem áll fel hanem ilyen :'(
Ha tudtok segíteni megköszönném.
inkább örülj a nagy dudornak
valszeg húsfarkad (ernyedten is nagy) és nem vérfarkad van
ezt adta a sors
mások mindent megtennének azért ami neked jutott
Hali!
Megértem a problémádat kedves Kérdező!
Régebbi haverjaim mesélték az alábbi sztorit:
Sportkörükbe járt focizni egy serdülő srác, akinek méretbeli problémái voltak már akkor,... most is vmi hasonló adottsága le7.
Talán te is bizonyára tudod v. glod... a fiúk ebben a korban elég kíváncsiak a másik méretére, formájára, alakjára, suttyomban leskelődnek a másik fütyijére. (Ez nem b*ziság ebben a korban, ez a természetes, ráadásul sokan ezt be is vallották azok közül, akikkel erről beszéltem.)
Edzés után mi van természetesen??? :-)
-- FÜRDÉS! :-) Irány a zuhanyzó, folyik a fröcsélés, meg a takonycsata egyeseknél... :-D ökörködnek, szórakoznak...
Ez a srác mindig utoljára ment fürödni, mégpedig azért, hogy ne lássák meztelenül. Azonban a társai kifigyelték a zuhanyzóban.
5 sráccal beszéltem, akik a csapattársuk voltak. Amikor tágra nyílt szemekkel, csodálkozó arccal mesélve újra átélték magukban azt a pillanatot, mindegyikőjük vhogy úgy fogalmazott:
"--Fhúú te! Az egy bazi nagy farok volt!" (O.O)
"--Tee, én olyan hosszú péniszt még ééletembe nem láttam!!! Legalább akkora volt, mint egy elefánt!" (Ő.ö)
(Ebből elég erős az utalás arra, hogy talán nem körülmetélt srácról van szó, szóval a méretének látszatát a fityma ebben az esetben max. csak növel7te.)
"--Elkéépesztő nagy farok volt, és fhúúú... igen vastag! Az vmi tömény húsfarok le7ett!" (Ő.Ő)
Mondanom sem kell talán, te is kitalálhatod... hasonló a szituáció. Az övét is mindenki megbámulta, nemcsak az alsógatyán xtül, hanem a zuhanyzóban is. Emiatt neki hozzád hasonlóan komplexusai, gátlásai alakultak, és nagyon szégyellte magát, szemmel láthatóan zavarta a dolog. Magába zárkózott. Nem beszélt róla senkinek.
Évek múlva személyesen is megismertem ezt a srácot egyik csapat igazolt játékosaként. Normális, szimpatikus embert ismertem meg személyében. Nem egyedül volt, tehetséges labdarúgó, ill. futsalos. Társai közül egyesek még akkor is azzal ugratták, de ő már nem foglalkozott vele, jóízűen nevetett rajtuk, mert a barátai voltak...!
Beszélgettem vele erről a dologról is, és elmondta, hogy igaz a sztori, eleinte tényleg nagyon zavarta őt ez a helyzet, ez az állapot, hogy akkora a fütyköse, amekkora, és nem tud vele mit csinálni, mert látszik és mindenki megbámulja. De aztán végül belátta: Akármit csinál6, ez már csak így marad neki... szóval el kellett fogadnia magát azokkal a tulajdonságaival, amivel az Isten őt megteremtette. (Furcsa szeszélye ez, kétségtelen,... nem mondom... o.O :-D)
Ami a legérdekesebb, hogy ált. a korodbeli srácok uezzel a problémával jönnek, csak pepitában... őnekik _kicsi_. Egyesek ezt ugyanúgy szégyellik, mint ahogyan te is a nagy méretedet. Éppen ezért kamuznak, mégpedig azért, hogy ne égjenek le mások, a társaik, meg főként a csajok előtt. Mások zoknit dugnak a gatyeszba, hogy elérjék azt a "látszati hatás"-t, ami neked alapból megadatott.
Szóval én csak azt mondom,... neked nem kell kamuznod, Pajtás. Légy rá büszke! Van egy szép, nagy, egészséges fütykösöd, és amíg a többiek kamuznak, te állj egyenesen, emeld fel a fejed, és mondd ki! "--Igen! Az én farkam VALÓBAN akkora! És ez nem kamu!" ;-)
Ugye? ;-)
Ne lógasd az orrodat, Pajtás!
Emiatt nem kell feszülős boxerokra rákényszerítened magad! (Abban kben is jobban látszik a forma meg a méret, hiszen hozzáFESZÜL, hozzáTAPAD, felveszi annak az alakját,... éppen ellenkező hatást érsz el... de ez téged mért zavar?)
Viselj vmi kényelmeset, ami neked jól esik! Ha meg vki megkérdezi v. megjegyzi, hogy: "-- Hűűű, neked mekkora a péniszeeed! (Ő.Ő)"..., akkor semmi gond, mondd azt neki bátran, felemelt fejjel: "Igen, nekem valóban nagy a péniszem, de nemcsak nagy, működik is!" ;-D
Bízz bennem! ;-)
Meglásd... a csajok imádni fognak, ezen felül ha nem bízod el magadat, és nem dönt le a helyes gondolkodás útjáról a sok csaj, vagy a köteg menőző, cigiző, egyre inkább metroszexuálissá váló korodbéli kissrác egoizmusa, akkor te ugyanolyan jófej srác maradsz és leszel legalább olyan egészséges önbizalommal és humorérzékkel, mint az a -- most már felnőtt -- focista srác, akiről annó annyit hallottam "vmiJE" miatt, s akit amikor megismertem, uolyan rokonszenvesnek csávónak ismertem meg, mint amilyennek most téged is látunk (magam nevében: látlak) itt a mi(az én) szemünkben(szememben).
Fel a fejjel! :-D
Üdvözlettel: EE
Bármit megadnék, hogy a helyedben legyek :D
15 éves vagyok és csak 14 cm...
Amúgy ha nem gond, leírnád, hogy mekkora az a szóbanforgó méret?
Nincs mit! :-)
Kíváncsi lennék, most ennyi hozzászólás után hogyan értékelted át álláspontodat, ha átértékelted, Kérdező Pajtás!?
EE
Na itt már melegek is írogatnak,jó mondjuk ez betegség.Azért remélem a kérdést író heteró és nem csak a cerka nő,hanem ő is,mert fiatal felnőttként tök kiábrándító ahogyan nézem hogy töpörödnek a pasik alíg magassabbak a nőknél,meg ezek a 17-18 éves vézna,alig 175 cm-es nőis hajú pasik,szerintem 14-15 évesen kellene ekkorának lenni.Felejtsétek el a cigit,lehet attól is zsugorodtók.
A 13 éves srácnak üzenem örülj neki és nőj magasságban is nagyra,a cigit már most felejtsd el,nem leszel tőle nagy.
Hadd írogassanak a melegek is :)
Nem tudhatjuk, hogy a Kérdező meleg vagy hetero lesz, tehát majd Ő eldönti, mit akar. Attól függetlenül, hogy hetero vagy meleg, a farokméret valósan felmerülő probléma ebben a korban, ahogy látjuk a kérdésekből. Nem lehet elégszer elmondani, hogy BÁRMEKKORA farok, akár kicsi, akár nagy, az adottság, nem érdemes keseregni rajta. Egyéb emberi tulajdonságok bőven ellensúlyozzák a farokméretből eredő esetleges hátrányokat.
A dohányzással kapcsolatban messzemenően egyetértek az előttem szólóval, undorító, gusztustalan, büdös és megalázó proletár igénytelenség.
Bármekkora farka lehet valakinek, ha dohányzik, nem kell. Sem testileg, sem emberileg.
EE, ezzel a pajtásozással a sírba kergetsz
mi vagy te? úttörőmozgalomban rajvezető? vagy pedo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!