Valakinek volt már felduzzadva az ágyéki részén közvetlenül a pénisz felett?

Bizony jól tippel az első .Még csak kis repedés van a hasfalon .A hasfal nem birta ki az erősebb gyakorlatot .
Mielőbb nézesd meg orvossal .Mennél kisebb a repedés ,annál könnyebb a műtéti megoldás is .A bél nyomódik ki .

5-ös
Jah, csak hogy én nem ész nélkül szoktam csinálni, egyből beleállni nagy súlyokkal dolgozni, hanem kezdem szép lentről, olyan súlyokat választok amikkel épp meg tudok csinálni 8-10-et 4 szer. Amikor nagyon könnyen megy már azzal a súllyal, csak akkor emelek 5 vagy 10 kilót.
Közben voltam az orvosnál, megtapogatta, és mondta, hogy köhögjek közben. Az mondta, ha sérv, akkor egyáltalán nem egy súlyos eset, de azért elküldött CT-re, hogyha netán van valami kisebb sérülés, akkor az megfelelő kezelést kaphasson. Addig kerülnöm kell a súlyzós edzéseket. Azért egy kis megkönnyebbülés ez. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!