Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valakinek volt már felduzzadva...

Valakinek volt már felduzzadva az ágyéki részén közvetlenül a pénisz felett?

Figyelt kérdés
Ma reggel figyeltem fel rá, miközben ültem a vécén, hogy nagy feszes és kiugrik az a rész. Nincs komolyabb fájdalom, vagy elszíneződés, csupán feszít az rész és olyan mintha fel lenne telve vízzel. 3 hete kezdtem el újra konditerembe járni, ennyi komolyabb változás történt az életemben, más nem ugrik be ami okozhatná. 27/F
2016. máj. 13. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Sérv okozhatja. :)
2016. máj. 13. 14:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Az amúgy nem fájdalmas? És nem kellene elviselhetetlen fájdalmat éreznem edzés közben?
2016. máj. 13. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Bizony jól tippel az első .Még csak kis repedés van a hasfalon .A hasfal nem birta ki az erősebb gyakorlatot .

Mielőbb nézesd meg orvossal .Mennél kisebb a repedés ,annál könnyebb a műtéti megoldás is .A bél nyomódik ki .

2016. máj. 13. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
A fenébe, ez nem jó hír. Műtétekről nem jó hallani. Na de megnézetem.
2016. máj. 13. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad annyit edzeni és nehéz súlyokat emelni sajnos. A sérv a férfiak betegsége nem véletlen, hogy a nőknek nincs. Ők nem emelnek nehezet, nem edzenek úgy. Nagyon sok ember aki konditerembe jár sérvet kap. Lehet edzeni, de ésszel kell csinálni. 20KG al is ugyanúgy lehet edzeni, mint 150kg-al és kevesebb az esély, hogy sérvet kapsz. Az a baj, hogy sokan ezt ész nélkül csinálják aztán mennek az orvoshoz sérvvel és ízületi gyulladással, utána az edzést is abbahagyhatja és más tevékenységet sem csinálhat további élete során ami meg erőltető és ha mellette fizikai munkája van akkor elég nagy szívás.
2016. máj. 13. 21:55
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös

Jah, csak hogy én nem ész nélkül szoktam csinálni, egyből beleállni nagy súlyokkal dolgozni, hanem kezdem szép lentről, olyan súlyokat választok amikkel épp meg tudok csinálni 8-10-et 4 szer. Amikor nagyon könnyen megy már azzal a súllyal, csak akkor emelek 5 vagy 10 kilót.

Közben voltam az orvosnál, megtapogatta, és mondta, hogy köhögjek közben. Az mondta, ha sérv, akkor egyáltalán nem egy súlyos eset, de azért elküldött CT-re, hogyha netán van valami kisebb sérülés, akkor az megfelelő kezelést kaphasson. Addig kerülnöm kell a súlyzós edzéseket. Azért egy kis megkönnyebbülés ez. :)

2016. máj. 14. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Pihentesd magad és ha a területen fájdalom jelentkezik akkor jegeld.
2016. máj. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!