Mitől sötétebb a nemi szerven a bőr mint máshol?
Figyelt kérdés
Különösen nyáron feltűnő, hogy az úszónadrág takarásában lévő bőr lényegesen világosabb, mint ahol lebarnulok, de a nemi szervemen a bőr mégis sötétebb, mitől van ez?2016. máj. 13. 10:27
1/8 anonim 

válasza:

Az emberek elég nagy részének ilyen: hogy ne égjen le.
Roppant kellemetlen lenne azon a környéken leégni.
2/8 anonim 

válasza:

Felgyurodik a rudin a bor es a suruseg miatt sotetebbnek is latszik. Ha csak nem szen fekete (es feher vagy), akkor nincs gond.
3/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, de a s.ggluk körüli rész is sötétebb, ezért púderezik a csajoknak a felnőttfilmek forgatásakor. Pedig aztán ott tuti soha nem égne le!
Ez biztos valami majomkorunkból visszamaradt dolog.
4/8 anonim 

válasza:

Én olvastam azt is, hogy azért sötétebb, mert az erotikusabb.:)
5/8 anonim 

válasza:

félig roma vagyok nekem attól sötétebb
6/8 anonim 

válasza:

Azért sötétebb ott, mert sokkal több pigmentet tartalmaz a bőre, mint más testtájadon. Egyébként ha meztelen napoznál ott sokkal hamarabb barnul. A csajok egyébként imádják a csoki színű rudit. :-)
7/8 anonim 

válasza:

A 6 os válasza az elfogadható magyarázat .
8/8 anonim 

válasza:

sötétebb = több pigment
a kettő ugyanaz
de ez nem válasz arra MIÉRT sötétebb = miért van ott több pigment ?
ez olyan mintha az mondanám:
-miért sárga az a virág?
-mert sárga pigmenteket tartalmaz...de ebből nem derül ki miért pont sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!