Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy 16 évesen...

Normális, hogy 16 évesen szőrös a mellkasom?

Figyelt kérdés

kb fél éve kezdett el szőrösödnia mellkasom, és mostmár teljesen szőrös, kb 1-2cm es göndör szőr van rajta.

szerintetek leborotváljam, nagyon zavar?

nem fog utána szúrni?

am koránérő típus vagyok, mert mindenhol korán kezdtem el szőrösödni, az arcomat 14 éves korom óta borotválom....

16/F

2016. ápr. 3. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Én borotválom.16f
2016. ápr. 3. 22:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek a korábbi hozzászólókkal. Bár nekem nincs szőr a mellkasomon (legalább is nem sok), ha elkezded borotválni, csak erősebb lesz. Az intim területet meg szerintem akkor érdemes borotválni, ha a barátnőd szeretné. Nekem mondjuk könnyű dolgom van, elég havonta 1 max 2 alkalommal leborotválni a hónaljamat, az intim területeket meg még annál is ritkábban, mert annyira lassan nő ott a szőröm. A végleges szőrtelenítést meggondolnám a helyedben, mert én hallottam olyat is egy ismerősömtől, aki kipróbálta, hogy nem is végleges. 2-3 év után ugyanúgy elkezdett visszanőni neki. A végleges szőrtelenítés szalontól függően 15 ezer forinttól kezdődik, és ez csak egy adott testtájékot jelent. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ilyen kezelés több alkalomból áll. Ha ehhez mellévesszük a gyantázást, ami kb 1500 forint havonta, akkor igazából tényleg csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. a végleges szőrtelenítés elsőre soknak tűnhet, de ha összeadod a gyantázások havi költségét, bőven kijön ugyanaz az összeg vagy még több is. Ha mondjuk a 2 éves periódust nézzük, ami után kiderülhet, hogy valóban végleges volt-e a szőrtelenítés.
2016. ápr. 4. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Normális.

A borotválástól erősödhet és szúr másnapra...

A barátomnak én mondtam, hogy hagyja, jobb, mint a csupasz csiga,férfiasabb.

Esetleg trimmelővel átmehet rajta és akkor kb fél-1 centis lesz. Ha ez is zavar, akkor gyantázás kozmetikusnál. Bár van akinek érzékenyek a szőrtüszői és utána tele van pöttyökkel és benőtt szőrtüszőkkel, szóval ki kell tapasztalanod, neked mi tetszik, milyen gyorsan nő stb.

2016. ápr. 4. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:

nem szeretnék kozmetikushoz menni, mert cikinek tartom...:/

szerintem leborotválom, 1 próbát megér:)

2016. ápr. 4. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is borotváld le.Én is borotválom egy ideje,nekem jobb így. 16f
2016. ápr. 4. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

Borotváld csak nyugottan.Mindenki saját sorsának a kovácsa !

Hamarosan aztán várjuk a kírásodat is .Mit tegyek,kivörösödött,ég ,viszket,szúr,pár szőr tüsző meg be is gyulladt .Majd erre is adnak tanácsot,akik borotválják .

2016. ápr. 4. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Már miért lenne ciki kozmetikushoz menni? Már rég túl vagyunk azon a korszakon, hogy fiúként kozmetikushoz járni bu*is. Sőt, szerintem pont az igényesség jele
2016. ápr. 5. 10:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de megoldást jelenthet az otthni használatra készített szőrtelenítő készülék. a Media Marktban 70e forint körül van és elvileg elég vele 1-2 havonta kezelni magad. Az a lényege, hogy nagyon erős fénnyel világítja meg a szőrszálak tövét, amitől a szőrszál "azt hiszi" hogy elöregedett és kihullik magától. Mi is most tervezünk beszerezni egyet, ha gondolod majd leírom a tapasztalataimat.
2016. máj. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!