Egyetértek a korábbi hozzászólókkal. Bár nekem nincs szőr a mellkasomon (legalább is nem sok), ha elkezded borotválni, csak erősebb lesz. Az intim területet meg szerintem akkor érdemes borotválni, ha a barátnőd szeretné. Nekem mondjuk könnyű dolgom van, elég havonta 1 max 2 alkalommal leborotválni a hónaljamat, az intim területeket meg még annál is ritkábban, mert annyira lassan nő ott a szőröm. A végleges szőrtelenítést meggondolnám a helyedben, mert én hallottam olyat is egy ismerősömtől, aki kipróbálta, hogy nem is végleges. 2-3 év után ugyanúgy elkezdett visszanőni neki. A végleges szőrtelenítés szalontól függően 15 ezer forinttól kezdődik, és ez csak egy adott testtájékot jelent. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ilyen kezelés több alkalomból áll. Ha ehhez mellévesszük a gyantázást, ami kb 1500 forint havonta, akkor igazából tényleg csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. a végleges szőrtelenítés elsőre soknak tűnhet, de ha összeadod a gyantázások havi költségét, bőven kijön ugyanaz az összeg vagy még több is. Ha mondjuk a 2 éves periódust nézzük, ami után kiderülhet, hogy valóban végleges volt-e a szőrtelenítés.
2016. ápr. 4. 12:36
13/18 anonim válasza:
Normális.
A borotválástól erősödhet és szúr másnapra...
A barátomnak én mondtam, hogy hagyja, jobb, mint a csupasz csiga,férfiasabb.
Esetleg trimmelővel átmehet rajta és akkor kb fél-1 centis lesz. Ha ez is zavar, akkor gyantázás kozmetikusnál. Bár van akinek érzékenyek a szőrtüszői és utána tele van pöttyökkel és benőtt szőrtüszőkkel, szóval ki kell tapasztalanod, neked mi tetszik, milyen gyorsan nő stb.
2016. ápr. 4. 15:02
14/18 A kérdező kommentje:
nem szeretnék kozmetikushoz menni, mert cikinek tartom...:/
szerintem leborotválom, 1 próbát megér:)
2016. ápr. 4. 15:28
15/18 anonim válasza:
Szerintem is borotváld le.Én is borotválom egy ideje,nekem jobb így. 16f
2016. ápr. 4. 16:35
16/18 anonim válasza:
Borotváld csak nyugottan.Mindenki saját sorsának a kovácsa !
Hamarosan aztán várjuk a kírásodat is .Mit tegyek,kivörösödött,ég ,viszket,szúr,pár szőr tüsző meg be is gyulladt .Majd erre is adnak tanácsot,akik borotválják .
2016. ápr. 4. 17:28
17/18 anonim válasza:
Már miért lenne ciki kozmetikushoz menni? Már rég túl vagyunk azon a korszakon, hogy fiúként kozmetikushoz járni bu*is. Sőt, szerintem pont az igényesség jele
2016. ápr. 5. 10:02
18/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de megoldást jelenthet az otthni használatra készített szőrtelenítő készülék. a Media Marktban 70e forint körül van és elvileg elég vele 1-2 havonta kezelni magad. Az a lényege, hogy nagyon erős fénnyel világítja meg a szőrszálak tövét, amitől a szőrszál "azt hiszi" hogy elöregedett és kihullik magától. Mi is most tervezünk beszerezni egyet, ha gondolod majd leírom a tapasztalataimat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!