Mit tegyek, ha már 15 évesen szőrősödik a hasam, mellkasom? 15 fiu
Figyelt kérdés
Gyantazzam vagy ne? Nem gáz egy dm-ben venni gyantát egy ilyen korú fiùnak? a köldököm alatt kicsit erõsebb a szõrzet,de az annyira nem zavar am is szõrõsebb tipus vagyok de a köldököm felett is elkezdett nõni, meg a mellkasomon..ja meg az alkaromon is..kerlek segìtsetek!!#Szõrõsödès
2014. márc. 8. 23:30
1/8 anonim válasza:
Nahát, nahát... mégis mi a fenét csodálkozol ezen?
Teljesen TERMÉSZETES! Bizonyíték, hogy van benned elég tesztoszteron.
Ha zavar, leszeded.
2/8 anonim válasza:
Ha nővé szeretnél válni akkor gyantázz, ha férfivé akkor maradj férfi, szőrrel, mindennel.
3/8 anonim válasza:
Hát borzalmas. De, ha be akarsz állni a sorba, és kis bu**gyerek módjára szőrteleníteni, hát hajrá...
4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mivel a labam,combom sokkal szõrõsebb az átlagnál tehát ha a környezetemhez szerettem volna viszonyodni leborotvaltam volna..csak èrdekelt h ebben a korban nem lesz ez hatranyom a mondjuk egy nem szõros fiùval szemben a lanyok kozott..de azert koszonom a valaszokat
2014. márc. 8. 23:45
5/8 anonim válasza:
Engem nagyon feltud izgatni. 15 éves vagy és olyan, mint egy igazi férfi. :)
18/L
6/8 anonim válasza:
Nekem is szőrösödött 15 évesen,engem zavart ezért leborotváltam.
7/8 supra01 válasza:
Ha neked az tetszik, hogy csupasz vagy, akkor gyantázd le. Nem ciki gyantát venni, nyugodtan menj be a boltba és vedd meg!
8/8 anonim válasza:
semmit ne tegyél! ez normális, te buta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!