Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy 16 évesen a hasam, a mellkasom, és a fenék fölötti rész, meg a nyakam (hátul) szőrös? (F)

Figyelt kérdés
Ez számomra nagyon gáz, és sokan be is szólnak miatta,, ez nem zavar de amikor a lányos nevetnek rajtam akkor olyan rossz érzés.. régebben kövér voltam aztán megnyúltam.. ez sok gátlást okoz nekem ha lányokról van szó.. mit tehetnék??

2013. szept. 30. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb a férfiak elkezdenek szőrösödni. Nem értem, miért nevetnek ezen. A mellkas, has, fenék nem is látszik. Ha a nyakad nagyon szőrös és zavar, kérd meg anyukádat, hogy vigyen el kozmetikushoz és gyantáztassátok le. De tényleg csak akkor, ha nagyon-nagyon szőrös és kilátszik a pólóból. De az nem haj, amit a nyakad hátulján van??
2013. szept. 30. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
hát.. a hasi nem is látszik ki.. de a nyakamon lévő az jóval kb.7 centivel a hajam alatt van (tehát a hátam teteje) és ez azért a póló alól kilátszik.. és anya azt mondta ki van zárva :'(
2013. szept. 30. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván ilyen a génállományod. Ezzel nem sok mindent lehet kezdeni.

A nyakadat meg a mellkasodat nyilván te is le tudod szőrteleníteni. Szerintem még mindig jobb 2-3 naponta leborotválni, mint mások cikizését hallgatni. Ha meg elmúlsz 18, levillantathatod lézerrel és soha többé nem lesz vele gondod. Persze ez nem olcsó, de sok szenvedést megspórolsz.

2013. szept. 30. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,csak nekem már 14 évesen erősen szőrös volt. Én elkezdtem szőrteleníteni,azóta is azt teszem,nekem sokkal jobb így.
2013. okt. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!