Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma vágtam le előszőr a szőrt...

Ma vágtam le előszőr a szőrt ott. És nagyon viszket, mitőlvanez? Másoknak úgytudom nemszokott:S

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem szégyen kimondani a dolgok teljes, igazi nevét. Pl azt, hogy a nemiszerved körül.

Ha borotváltad, akkor azért viszkethet, mert kezd visszanőni. Ez bizony mindenkinek viszket. Ha körömollóval csináltad, lehet, hogy lábgombát vittél oda, és azért viszket...

2010. ápr. 3. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert még frissen borotvált és életedben először. Mikor én először csináltam, nekem is fura érzés volt, viszketett meg tök érzékeny volt. Ez csupán azért van, mert eddig egy szőrbunda védte a küldő hatásoktól és meg kell szoknia a bőrnek, hogy most minden közvetlen hozzá ér. Egy-két hét és meg se fogod érezni.
2010. ápr. 3. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem csak az első alkalommal viszketett utána, többek között ezért is hagytam abba a szőrtelenítést ott lenn. Nem tudom, van-e megoldás ellene, nekem 2 éves szőrtelenítési akcióm idején folyamatosan ez volt. Érzékeny a bőröd.. Sajna segíteni nem tudok benne. De nem biztos, hogy elmúlik a viszketés a többedik alkalommal sem.
2010. ápr. 3. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szőrtüsző gyulladást is kaphattál
2010. ápr. 5. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
ha a szőr növésébel megeggyező irányban borotválod nem leszel szőrbenövéses és nem fog viszketni.... és tegyél rá aftershave-et de ne a gatiból hanem valami márkás sat hogy ápolja és megnyugtassa a bőrödet....én igy csinálom ... én is sokáig viszkedtem...16f
2010. ápr. 5. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
kend be testápolóval jóóól
2010. ápr. 6. 12:20
 7/7 anonim válasza:

Először nekem is viszketett, én borotvával vágtam.

Mindenképpen segíthet hogyha zuhanyzás alatt csinálod.A viszketést így a minimumra tudod csökkenteni.Ha esetleg irritáció jönne elő (ami teljesen normális) akkor testápoló után már el is múlik.

2010. ápr. 6. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!