Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most 24-en kellet volna...

Most 24-en kellet volna megjonni a mensimnek, es meg mindig semmi. Soha nemszokott meg kesni. Lehet hogy baba lessz a dologban?

Figyelt kérdés
[titkon remenykedem], mert mar regota szeretnenk. Elore is koszi a valaszokat.
2008. júl. 29. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet!
2008. júl. 29. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így jártam! Miért nem csinálsz tesztet? Tutira kimutatná már, és te is megnyugodnál!!

Sok sikert!!

Üdv:21.hetes Kismama:)

2008. júl. 29. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, az könnyen lehet - nekem is mindig pontosan szokott megjönni. Én a helyedben ma vennél egy tesztet és holnap megcsinálnám - már kimutatja ha van valami.

Nekem különben fájt a hasam atájban, ahogy meg kellett volna jönnie, de valahogy máshogy mint a mensis fájás, emiatt nem vártam sokat, hanem 2 napos késésnél megcsináltam. Most 27 hetes vagyok a kisfiunkkal. :-)

Szurkolok, hogy Nálad is pozitív legyen akkor az eredmény! Nem vesztes semmit, ha megcsinálod már most.

2008. júl. 29. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és kiderül. Sok sikert!
2008. júl. 29. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 24.-e óta nemjött meg de hiszen azért mert kisbabám lesz...aznap a délutáni vizeletböl csináltam és olyan erős pozitív lett.Nyugodtan tesztelj ennyi késésnél és nem csak titkon reménykedhetsz hanem titkon örülhetsz is már.
2008. júl. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!