Szerintetek mennyit fogok még fejlődni és nőni lent?
17 éves leszek júliusban.
Későn érő vagyok, a látványos változás az még el sem kezdődött, vékony testalkatú vagyok, fanszőrzetem, spermám rendesen van, de a szőrzet a hasra még egyáltalán nem jut. Ezenkívül hónaljam szőrösödik egy kicsit, máshol még teljesen sima vagyok, lábon, karon, arcon is. Mellbimbóim mostanában dagadtak, és érzékenyek, azt hallottam, hogy ez is a hormonoktól. Még nem mutáltam, szóval noki hangom van.170 cm körül lehetek, habár szerintem nincs annyi, kevesebb.
42 kg vagyok, és ez halál komoly.
A péniszem 11-12 cm körül van, attól függ, mennyire áll.
Igazából én egyáltalán nem fosok ettől, és mivel olyan kicsi testem van, ez a 11-12 cm majdnem felér a köldökömig, így is kényelmetlen, ha feláll a gatyában, szóval a testemhez képest nagyon is ott van, de azért csak nem maradok mindig ilyen kis törékeny gyerek, nem?
És gondolom nőni fog vele a pénisz, ha már elérte a 11 cm-t.
Tavaly óta így is hirtelen nőtt 3-4 cm-t. De nem is tudnék elképzelni egy 14 cm-est sem ehhez a testhez, az övet sem tudnám felvenni tőle. De bízhatok benne, hogy arányosan nő a testemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!