Fogok még fizikailag/testileg fejlődni?
Úgy minden téren.
Nem sokára betöltöm a 15-öt. Sokat olvasom és hallom hogy a csajok a magasabbakat kedvelik. Olyan 180 cm-es test magasságnak örülnék. örülnék ha lennénk,h meg több az se baj,de lehetséges-e? Szüleim 150-165cm között vannak,én most vagyok 172.
A másik dolog ami aggaszt az a lenti cimbi mérete. Vastagságra meg vagyok vele elégedve,de hosszra nem igazán. Életkoromnál 11 éves koromtól kezdve mindig 1-el volt rövidebb = 11. év/10cm. Ez MOST is így van,nem tudom hogy ezt pár hónap múlv is eltudom e mondani. Most még nem akarok vele kezdeni semmit,csak aggaszt hogy mi van ha nekem csak ennyi jár. Elég lenne e ez a méret 5-10 évvel később?
Tudom hogy ez mind a kettő attól is függ hogy korán vagy későn érő vagyok e,és azt is hogy ebbe az is bele tartozik hogy mikor kezdtem el szőrösödni,mim milor mennyit nőt. Hát szőrösödni szerintem először a lábamon kezdtem,cimbi környékén 12 évesen kezdett el szőrösödni,méreteket már mondtam. Magasságom 11-12 évesen 150cm alatt volt,12-13 évesen 152, tavaly Márciusban meg kb. 168 cm magas voltam. Súlyom(ha számít)11-12 évesen 37kg volt, tavaly nyáron 44,Decemberben 48,most Àprilisban 52,most 60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!