Mindenki gyengén (fizikailag nullán) hal meg?
Nem igazán értem, mi a kérdés. Senki sem hal meg csak úgy "öregségben". A belső szervi "elkopás" okozhat keringési rendellenességet, agyi érkatasztrófát, szervi elégtelenségeket (tüdő, vese, stb.), Alzheimert, stb. Viszont ezek egyike sem egyik pillanatról a másikra öl, mindegyiknek vannak előjelei, mindegyik gyengíti a szervezetet valamennyire. A rák is. Persze lehet egy idő ember is jó fizikumú, de attól még ugyanúgy felléphetnek nála keringési problémák, szívinkfarktus. Ennek az oka a szívizom gyengülése, ami nem egyik pillanatról a másikra történik, és egyre több és több tünetet produkál, ami miatt az illető már kevesebbet fog tudni sportolni, mert kiffulad.
Remélem hasznos választ adtam mert tényleg nem értem pontosan, mi a kérdés :)
Nem mi választjuk meg, mikor és miben akarunk meghalni.
A képen látható fószer ugyan jól néz ki, de ami a külső alatt van, az bizony maga a kora.
Hiába az izom, ha a belsőszervek a korának megfelelő állapotban vannak.
Ez olyan amikor veszel egy nagyon szép csomagolású csokit, és mikor felnyitod.... Hú de ronda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!