A NoFap mozgalom mennyire mond igaz, hiteles dolgokat a maszturbáció káros hatásairól?
Nem tudom hogy foglaljam össze röviden és tömören. Elég túlkoros szűz srác vagyok és rendszeresen maszturbálok, de ezen kívül egészséges az életem. A reddit csoportjukban olvasható élettörténetek közelében sem vagyok.
- Nem megy a dolog a munka rovására, de az otthonomat és megfelelő helyeket kivéve nem szoktam munkahely mellékhelyiségében vagy hasonló helyeken verni. Ha olyan helyen vagyok, napokig kibírom.
- Nincs erektális diszfunkcióm.
- Nem kell egyre perverzebb anyag a kielégüléshez. Akár egy Facebookos profilkép is képes beindítani, a többit hozzáképzelem.
Szóval ami miatt érdekelne a dolog az az, hogy tényleg igazak-e olyan állítások, mint
- ha nem vered ki, megváltozik a szagod (tesztoszteron, feromon) és jobban bejössz a nőknek)
- ha nem vered ki, nyugodtabb leszel (én ellenkezőjét tapasztaltam még 6 hét után is)
- ha nem veszítesz tesztoszteront jobban megy a sport és az izomépülés (ezt sem tudom megerősíteni)
- a csontjaid, fogaid gyengülnek, romlanak, ha túl sok spermiumot veszítesz rendszeresen.
- ha rendszeresen ejakulálsz, később egyre rosszabb és rosszabb minőségű spermiumok fognak termelődni és nehezebben tudsz majd gyereket nemzeni.
Vagy ezeket csak azért találták ki, hogy legyen mivel riogatni azokat, akik vissza akarnak esni?
"A hosszabb ideig tartó önmegtartóztatás után nagyobb az esélye a férfinak a gyermeknemzésre.
Hamis. Egy 900 férfi részvételével végzett izraeli tanulmány szerint az alacsonyabb spermaszámú férfiaknál a hosszabb ideig tartó önmegtartóztatás inkább káros, mint hasznos, mert már 2 napos „szexböjt” után csökkeni kezd a kiskatonáik mozgékonysága. A normál spermaszámú férfiaknál viszont ez csak 11 nap önmegtartóztatás után következik be."
Tehát még a legjobb esetben is max 11 nap.
Azért, mert nyilván a spermium termelődésének van egy átfutási ideje, nem 15 percenként termelődik ugyanaz a mennyiség. Spermium adásához pedig nyilván jó, ha a lehető legnagyobb koncentrációban vannak, ezért szokták mondani, hogy 2-3 napot előtte ki kell hagyni. Miért termelődne kevesebb meg rosszabb? Csak annál lesz kevesebb, meg rosszabb, aki maszturbál? Aki mindennap szexel, annak nem...?
Személyes véleményem: aki van olyan idióta, hogy ezeket elhiszi, az meg is érdemli, hogy ne maszturbáljon.
A masztizás úgy hozzá tartozik a normális életvitelhez,mint az étkezés .A nemi szerveket is működtetni kell ,különben elsatnyulnak ,működésben is nagyon visszaállnak .
Egy fiataloknak szánt szexuális felvilágitásnál a köv képen
fogalmazták meg .A masztira is lusta fiúnak,a nemi szervei is lustán működnek majd .Idős korban meg alig már .
Ami nincs működtetve az be szokott állni .Erre is igaz .
akkor eszerint az elmélet szerint az emberiség kihalna... :)
egy pár ha gyakran él szexuális életet, ugyanúgy megtörténhet a nőnél a teherbeesés, nem attól fog egy férfi teherbe ejteni egy nőt, ha nem maszturbál..., te jó ég, komolyan vannak olyan sötét egyének, akik ezt elhiszik?
,,(gy pár ha gyakran él szexuális életet, ugyanúgy megtörténhet a nőnél a teherbeesés, nem attól fog egy férfi teherbe ejteni egy nőt) ha nem maszturbál."
Gyerekek, sokat kell maszturbálni, reggel délben meg este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!