Ez fitymaletapadás vagy szűkűlet?
Figyelt kérdés
Lankadt állapotban tökéletesen hátra tudom huzni de ha erekcióm van kicsit nehézkes és picit fáj illetve ha hátr huzom és elengedem visszacsúszik.2016. márc. 1. 15:10
1/4 érdeklődőolvasó válasza:
Letapadás biztos nem, szükületre is kicsi az esély mert magától visszacsúszik szerintem rövid lehet a fék.
Ha erekció közbe hátrahuzod nem torzul el ferdül le a makkod?
2/4 anonim válasza:
Max. szűkület. Különben elengedés után mindenkié visszacsúszik. Nem tudom, hány éves vagy, hogy eddig nem játszottál vele, és csak most jut eszedbe, de gyakorlással helyrehozható. Szappanos kézzel, v szappanos vízben kezd, és ne ugorjál neki, hogy mindjárt letéped...
3/4 anonim válasza:
A szappan csak kiszárítja, nem egészséges, és csak rosszabb lesz, ha így nyúl hozzá! Kérd ki hozzáértő véleményét, mielőtt bármit is csinálsz, kérdező!
4/4 anonim válasza:
Ez enyhe fitymaszűkületnek vagy picit rövid fitymaféknek hangzik.
Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád,vízben könnyebn hátrahúzni.
Az meg teljesen normális ha merev a pénisz és a makkra visszacsúszik a fityma,ha te kézzel le tudod húzni akkor az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!