Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaletapadás vagy szűkűlet?

Ez fitymaletapadás vagy szűkűlet?

Figyelt kérdés
Lankadt állapotban tökéletesen hátra tudom huzni de ha erekcióm van kicsit nehézkes és picit fáj illetve ha hátr huzom és elengedem visszacsúszik.
2016. márc. 1. 15:10
 1/4 érdeklődőolvasó válasza:

Letapadás biztos nem, szükületre is kicsi az esély mert magától visszacsúszik szerintem rövid lehet a fék.

Ha erekció közbe hátrahuzod nem torzul el ferdül le a makkod?

2016. márc. 1. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Max. szűkület. Különben elengedés után mindenkié visszacsúszik. Nem tudom, hány éves vagy, hogy eddig nem játszottál vele, és csak most jut eszedbe, de gyakorlással helyrehozható. Szappanos kézzel, v szappanos vízben kezd, és ne ugorjál neki, hogy mindjárt letéped...
2016. márc. 1. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A szappan csak kiszárítja, nem egészséges, és csak rosszabb lesz, ha így nyúl hozzá! Kérd ki hozzáértő véleményét, mielőtt bármit is csinálsz, kérdező!
2016. márc. 1. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Ez enyhe fitymaszűkületnek vagy picit rövid fitymaféknek hangzik.

Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád,vízben könnyebn hátrahúzni.

Az meg teljesen normális ha merev a pénisz és a makkra visszacsúszik a fityma,ha te kézzel le tudod húzni akkor az jó.

2016. márc. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!