Nagyon gáz a pénisz méretem?
Figyelt kérdés
11.5 cm-t mértem vonalzóval, mivel a szerszámom picit görbe ezért madzaggal is megmértem: 12 cm
18/f
2016. febr. 8. 22:40
1/12 A kérdező kommentje:
171cm magas, 59 kg vagyok
2016. febr. 8. 22:43
2/12 anonim válasza:
Figyelj, ez már lerágott csont, nekünk nőknek nem a méret a fontos...az a lényeg legyen vastag és hosszú, a többi rajtad múlik
3/12 A kérdező kommentje:
Nem a nők miatt kérdeztem(hetero vagyok), csak úgy általánosságban.
2016. febr. 8. 22:49
4/12 anonim válasza:
Általánosságban nem mindegy? A nők miatt lenne értelme ennek a kérdésnek. Amúgy meg, hogyha gáz, akkor mi van? Úgyse tudsz tenni semmit.
5/12 anonim válasza:
Kicsivel átlag alatti, ami azt jelenti, hogy sokaknak kb ekkora lehet.
6/12 anonim válasza:
Amennyiben te személyesen tehetsz róla, hogy ekkora, akkor gáz. Ha nem tehetsz róla, akkor nem.
7/12 anonim válasza:
Ez nagyon nem nagy,de az átlagba beletartozik már.
Keress egy rendes nőt,aki tartos kapcsolatra vágyik,előbb megismer,megszereti a személyiséged és nem a méret lesz a lényeg.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát nem is így gondoltam h majd a méretem miatt szeret :DD
Csak érdekesnek találtam h másoknak 11 évesen már nagyon van... WTF?? és ezért kérdezem h velem van e a baj.
2016. febr. 9. 20:49
9/12 A kérdező kommentje:
nagyobb* (13-15)
2016. febr. 9. 20:51
10/12 anonim válasza:
11 évesen nincs a többségnek nagy pénisze,soknak 6-9 cm van mereven.Csak kamuznak.
13-14 éveseknél akik fejlettebbek,magasabbak(170 cm kb) azok írtak 12-14 cm.De az alacsonyabb,alíg serdülő 13-14 évesek(150-156 cm kb)9-10 cm írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!