15 éves fiú vagyok. A pénisz méretem 14cm ez normális? és egy kicsit balra hajlik, ez nem baj?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 19:51
1/18 anonim válasza:
Ez a méret átlag körüli és ha csak enyhe a görbületed, az sem baj! Sokaknak nem teljesen egyenes. Nem kell, hogy olyan legyen, mint a vonalzó!
2/18 anonim válasza:
Elég kicsi, remélhetőleg 18 éves korodra jobban megnő.
3/18 A kérdező kommentje:
Remélem és mekkora a megfelelő?
2014. okt. 19. 20:02
4/18 anonim válasza:
Ez teljesen átlagos méret, nem túl kicsi.
5/18 anonim válasza:
Ez átlagos felnőtt méret, ha nő még, legfeljebb örülsz majd neki. :D De nem kell már ezzel sem aggódnod. Itt nagyjából mindenki 18-20 centisnek hazudja a sajátját, de ez nem igaz. Minden statisztika és mérés szerint az átlagos pénisz méret 14-15 centi! Egy női hüvely 10-12 centi hossző, felizgulva kicsit hosszabb, szóval tökéletesen passzol!
6/18 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. okt. 19. 20:22
7/18 anonim válasza:
Ha amúgy rendesen fejlődsz, van magömlésed meg minden, semmit se aggódj. :D
8/18 A kérdező kommentje:
Oké
2014. okt. 19. 21:03
9/18 szamo77db válasza:
Teljesen rendben van, nem kell aggódnod miatta! A mérete is, az alakja is.
10/18 anonim válasza:
Néha a másik kezeddel is csináld, és nem fog az egyik irányba hajlani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!