Ez normális 15 évesen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, nemsokára 16. A péniszem mereven nagyjából 15cm, de viszont lankadtan nagyon kicsi. Úgy még sosem mértem, de jóval kisebb (kb 3-4cm lehet lankadtan) Ez változhat még? Azaz lankadtan is nőhet még, és úgy alapból? Vagy ez már végleges méret?2014. okt. 14. 18:10
2/8 szamo77db válasza:
Nyugi! Tudod, a merev méret számít, abban meg nincs semmi baj esetedben. Nekem is ilyen típusú a cerkám, de ha kellett, nagy méretváltozásokon ment át. Konkrét számokkal nem szolgálhatok, mert soha nem mértem!
3/8 anonim válasza:
Hát nem értem, hogy miért érdekel, hogy lankadtan mekkora. Hidd el, a nőket kizárólag akkor érdekli egy pénisz, amikor éppen áll. Volt olyan pasim, aki 20 centis volt állva és kb. 3 cm lankadtan. De szerinted érdekelt, hogy mekkora a szerszám, amikor éppen a gatyájában van? Hát egyáltalán nem :)
4/8 anonim válasza:
Semmi gond a lankadt mérettel,hisz 3 x rosára is tud növekedni .Igazi nagy növekedésre ne számítsál .
5/8 anonim válasza:
A merev méreted megfelel a felnőtt átlagnak. A lankadt mérettel ne foglalkozz, mert annak semmi jelentősége!
De azzal a mérettel sincs gond. Neked "vérpéniszed" van, ennyi az egész.
6/8 anonim válasza:
Van vérpénisz, mrg húspénisz. Te az első vagy.
Szintén 15/F
7/8 anonim válasza:
Nekem is vérpéniszem van, teljesen lankadtan 5cm, felállva 15-16, és eléggé vastag is lesz. :D Szóval nyugi.
8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen... csak nekem 80cm mereven és 15cm lankadtan... :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!