Fitymafék műtét után ez normális?
11 napja volt a műtétem és már nem látszik hol vágták. Ez normális.
Amikor leveszik a kötést elkezdheted ezt:
Főzöl kamillateát, megvárod míg langyos lesz, vattával rákenegeted a sebre. Ezután phlogosam kenőccsel kened és reggel este megismétled. Ez a leggyorsabb módszer :)
a sima fitymafék műtét és a körülmetélés mivel metélés mániás hölgyike ismét itt van az két különböző dolog.A metélésnél elég nagy bőrdarabot szednek le.
De itt is le van írva a seb folyik,gennyezik és az injekció nem volt kellemes.
Tehát csak fitymaféket vágták át vagy metéltek is ez itt a kérdés,mert itt metélésről nem írnak?
A fitymafék átvágása az más dolog,de itt is leírták hogy az érzéstelenítő nem kellemes és bizony a seb az váladákozik.
Nekem az 5. Napon és a kilencedik napon vérezgetett.
Amúgy a seb körül igen sárgás feketés seb volt.
Most 9. Napon nem is értem honnan váladékozik meg vérzett. Mert a makk teteje tök szépen gyógyult.
Neogranormonnal bekentem.
Arra gondoltam sokat áztatam kamillába? Nekem a doki nem mondta hogy mondjuk 3* 10 perc ... Én pisilés után meg átlag 3 * kamilláztam egy nap vagy 6-7 * kamilláztam. Remélem nem gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!