Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 vagyok, rossz a fitymám....

17 vagyok, rossz a fitymám. Nem tűnik szűknek, inkább letapadásnak. Tavaly sikerült lehúznom először és nem tűnt szűknek. Azóta elhanyagoltam és most már érzékelhető, a felgyülemlett smegma a makkom alatt. Nagyon le van tapadva. Meg kéne műttetnem?

Figyelt kérdés
fityma, körülmetélés
2016. jan. 27. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

Urológushoz kell elmenni ő majd megoldja a letapadást,nem kell ehhez műtét.Jő orvosnál nem fog beszakadni,de magadnak is hátrahúzkodhatnád meleg vízben a fitymád esténként ez nem nagy erőfeszítés és hamar javulás látható!

14 éves kortól meg egyedül lehet urológushoz menni,nem kell oda beutaló,tb kártyát,személyit,lakcím kártyát kell vinni.Vagy a rendelési időre kell elmenni vagy a legjobb telefonon időpontot kérni.

Metélést mindenképp kerüld el,nagyon nem szép látvány,hosszú procedúra!

Műtét után is sok idő mire helyre jönne.

A körülmetélés kerüld el 4-6 hét mire begyógyul a seb és több hónap mire a heg halványodik,az első 2 hétben meg folyhat is a friss seb,vízelni se könnyű vele és több hétig ödéma,jó nagy duzzanat alakulhat ki,nem is szép látvány,azt is mosni kell,a makk meg kiszáradhat,foltossá válhat és van hogy a masztihoz,sexhez sikosító kell mert nem tud rendesen benedvesedni.

2016. jan. 28. 18:56
 12/13 anonim válasza:
Gondolom csajod sincs. Ha meg van, sajnálom szerencsétlent.. nem kell csodálkoznod ha dokin kívül senki sem er majd hozzad.
2016. jan. 30. 02:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Megműttetted?
2020. júl. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!