17 vagyok, rossz a fitymám. Nem tűnik szűknek, inkább letapadásnak. Tavaly sikerült lehúznom először és nem tűnt szűknek. Azóta elhanyagoltam és most már érzékelhető, a felgyülemlett smegma a makkom alatt. Nagyon le van tapadva. Meg kéne műttetnem?
Nem kell megműteni. Csak próbáld egyre jobban hátrahúzni. És ne hanyagold el
Ha körülmetélteted, azt is meg kell mosni időnként...
De most komolyan. Mit vársz, ha nem mosod meg? Minden nap meg kellene
Most vagy felhívod a háziorvosodat, és hátrahúzza neked, vagy ha nem olyan vészes a helyzet akkor csinálod magadnak apránként. De szerintem amennyire elhanyagoltad, ezután is el fogod. Úgyhogy inkább a háziorvos. A gyerek-háziorvos úgyis csinál ilyet, csak általában fiatalabb gyerekeknél
17 éves vagy és 1 évvel ezelőtt húztad hátra először a fitymádat életedben??
Akkor hogy az anyádban fürödtél eddig, te igénytelen ló....??
Nem a fitymával van gond, hanem a tisztálkodási szokásaiddal.
Menj el, húzasd hátra. És utána minden nap mosd meg. Más is tudja csinálni, neked is menni fog
A körülmetélésnek sokkal gyakrabban van valami szövődménye, mint a hátrahúzásnak
Nincs a fitymával semmi gond, ha az ember minden nap fürdik, és megmossa. Úgyhogy továbbra sem tudok mást javasolni. Irány az orvos, utána pedig fürödj rendszeresen
létezik erre krém ami feloldja a letapadást műtét nélkül.
nyomás az urológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!