Egy tinédzser pár kérdése. Mi normális, mi nem?
Sziasztok!
Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy komoly válaszokat írjon, ne poénkodjon.
Lenne pár kérdésem amik a következők:
1. Az normális, hogy ha a barátnőm veri, egy idő után túl száraz a makkom és kellemetlen érzés?
2. Van egy kis szmegmám, ez okozhatja az 1. kérdés problémáját? Ti mit ajánlotok az eltávolítására? (értem én, hogy irány az orvos, de nem tudom, ő mivel tud többet tenni érte. azt valahogy le kell szedni és kész, csak azt nem tudom, hogy hogyan)
3. Az óvszer használatakor muszáj hátrahúzni a fitymát? Hallottam olyanról, hogy van aki nem szokta mert úgy sokkal jobb érzés és tovább is bírja.
4. Az normális, hogy érzékeny a fitymám? Pl ha kézzel megfogom, az elég kellemetlen érzés. Ez másoknál is így van, vagy csak nálam?
1.Előváladéknak be kellene nedvesítenie a makkot, de akár csajod is benedvesítheti a szájával
2.ha a szegma nem jön le vízzel akkor az nem szmegma...
3. Nem muszáj, de kényelmetlen
4.nem nem normális, de valószínűleg lehet köze a nem szmegmához ami nem jön le, irány bőr és nemibeteg gondozó...
Köszönöm a válaszokat.
Akkor kitérnék a 2. kérdésre.
Sok kicsi fehér pont szerű anyag, a makkom hátsó peremén. Tudtommal ez a szmegma.
Utána néztem és tényleg az.
De akkor ezzel nem kell semmit csinálni? Csak nagyin minimális és csak a makkom alsó peremén található, sehol máshol. Szóval hagyjam úgy ahogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!