Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy tinédzser pár kérdése. Mi...

Egy tinédzser pár kérdése. Mi normális, mi nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy komoly válaszokat írjon, ne poénkodjon.

Lenne pár kérdésem amik a következők:

1. Az normális, hogy ha a barátnőm veri, egy idő után túl száraz a makkom és kellemetlen érzés?

2. Van egy kis szmegmám, ez okozhatja az 1. kérdés problémáját? Ti mit ajánlotok az eltávolítására? (értem én, hogy irány az orvos, de nem tudom, ő mivel tud többet tenni érte. azt valahogy le kell szedni és kész, csak azt nem tudom, hogy hogyan)

3. Az óvszer használatakor muszáj hátrahúzni a fitymát? Hallottam olyanról, hogy van aki nem szokta mert úgy sokkal jobb érzés és tovább is bírja.

4. Az normális, hogy érzékeny a fitymám? Pl ha kézzel megfogom, az elég kellemetlen érzés. Ez másoknál is így van, vagy csak nálam?

2016. jan. 19. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:

1.Előváladéknak be kellene nedvesítenie a makkot, de akár csajod is benedvesítheti a szájával

2.ha a szegma nem jön le vízzel akkor az nem szmegma...

3. Nem muszáj, de kényelmetlen

4.nem nem normális, de valószínűleg lehet köze a nem szmegmához ami nem jön le, irány bőr és nemibeteg gondozó...

2016. jan. 19. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Te egy egészen különleges egyed vagy, ás hozzád hasonló senki nem létezik. Semmit nem kell és nem kötelező. A fityma hátrahúzását csak azért javasolják, mert hiányában a nemiszerv száraz bőre közvetlenül érintkezik az óvszerrel és és a tapadás miatt (csúszkálás hiányában) túlzott feszüléskor az óvszer elszakadhat. A makk alján összegyűlő váladékot egyszerűen vízzel le lehet mosni. A fityma tele van idegvégződésekkel. A barátnőd még kis tapasztalatlan és nem tudja, hogy a makk bőre fokozottan párologtat és kiszárad, ha nem történik időről-időre megfelelő nedvesítés.
2016. jan. 19. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
A fityma nincs tele idegvégződésekkel... Az egy bőrcafat... Kevered a makkal..
2016. jan. 19. 10:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor kitérnék a 2. kérdésre.

Sok kicsi fehér pont szerű anyag, a makkom hátsó peremén. Tudtommal ez a szmegma.

2016. jan. 19. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Ppp pötyök forcyde pöty más n3ven
2016. jan. 19. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy az nem fehér színű. Vagy tévedek?
2016. jan. 19. 16:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Utána néztem és tényleg az.

De akkor ezzel nem kell semmit csinálni? Csak nagyin minimális és csak a makkom alsó peremén található, sehol máshol. Szóval hagyjam úgy ahogy van?

2016. jan. 19. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
A PPP egy ártalmatlan elváltozás. Ha nem zavar, nem kell vele semmit csinálni.
2016. jan. 19. 17:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Hát, akkor én minden kérdésemre megkaptam a választ. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2016. jan. 19. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
a szmegma a fehér retek ami terem a kukidon, ha nem mosod...
2016. jan. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!