Ez serv-re utal? Vagy csak izomlaz esetleg?
Feluleseket NEM vegeztem mostanaban , csak tornaoran kicsit szaladtunk es annyi . Az ejszaka mikor felkeltem es nyujtozkodtam egyet nyilalott egyet a hasam, reggel mar enyhebb dolog a nyujtozkodasi folyamat... de meg erzem es a koldokom alatt elegg erzekeny a nyomasra a hasfalam .Ha megfeszitem olyan erzes mintha izomlazzal lenne , csak nem tudom mitol van az ? Ez muszaly feltetlenul servre utaljon vagy lehet egyebb is ?
Elore is koszonom a valaszokat :) !!

Jah, bél húzódását érzed.
Nekem olyankor volt, amikor lehajolva akartam felemelni nehezet, úgy hogy be volt szorítva a levegő a hasamba, és valahogy úgy feszült meg a hasizmom, hogy a belet kiszorítja. Ekkor ki tudtam konkrétan tapintani a hasamon 1 kitüremkedést, amit visszanyomtam, majd nyújtózkodással visszaállt, picit fájt utána...
Meg akkor szokott húzódni a bél ha kemény széklet halad rajta át 1 ponton + még mozogsz...
Pihentesd a hajolgatástól stb magad, ennél több nem kell.
A súlyos sérv az amikor a kitüremkedő bél nem ugrik vissza, nem tudod visszanyomni a hasizom alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!