Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Hétfőn tökön ütött egyik osztálytársam és azóta ilyen darabos a spermám, mintha túró lenne csak nem annyira kemény hanem ilyen lágy, és más állaggal, és nem is nyúlik semennyire, leesik, szétbomlik, amikor normális volt akkor nyúlékony volt meg ragadósabb meg másabb állagú és akkor jobban megmaradt a kezemen, és többször is maszturbáltam aznap és ilyen vízszerű dolog jött ki utána mindig, másnap megpróbáltam és először ugyanaz hogy darabos aztán megint víz szerű valami, én arra gondolok hogy az miatt hogy tökön ütöttek, de máskor erősebben ütöttek tökön és akkor is ez volt csak nem ennyi ideig akkor meg most miért?,és utánaolvastam kicsit de valahol azt írják hogy normális, valahol azt hogy sürgősen dokihoz kell hogy menjek, mit tegyek?

2016. jan. 7. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
16%
Jól olvastad,ebben semmi rendkivüli nincs .Nem irom le azt amit te is olvastál róla .
2016. jan. 7. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!