Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkom ala tapadt a fityma....

A makkom ala tapadt a fityma. Mit tehetek a dokin kivul?

Figyelt kérdés

Teljesen a makkom pereme ala tapadt a fitymam.Meg sosem vilt igy mivel szukuletem volt/van es most tudtam eloszor felhuzni mivel meleg vizben lazitgattam.Most pedig sem nyugalmi sem merev allapotban nem jon vissza a makk pereme alol.

Ha esetleg ujra meleg vizben vissza probalnam huzni vagy hideg vizbe tegyem a makkomat es akkor talan vissza tudom huzni?

Segitsegeteket elore is koszonom

/telo

#makk #ala tapadt fityma
2016. jan. 5. 22:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De több variánst írtál ...?!

A hidegvizess cuccnál nem húzódik össze a fityma is ?

2016. jan. 5. 22:33
 12/15 A kérdező kommentje:
U.I ha simán csak lelankad úgy még nem jön hátra
2016. jan. 5. 22:33
 13/15 Egyenes út ***** válasza:
Ki mondta hogy hideg vizzel mosd?ÉN NEM!!Leírtam,hogy mit csinálj,ha nem alkalmazod ezeket akkor szúrd tökön magad oszt kész!!!Idiota
2016. jan. 5. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudod semmiképpen sem a makk alól visszahúzni a fitymád,szólj a szüleidnek és menjetek el urológushoz mert ha napokig a makk alá szorulva van a fitymád,a makkodat elszoríthatja,bedagadhat és nagyobb baj is lehet.

Ha már 14 évet betöltötted akkor a szüleid tudta nêlkül egyedül is elmehetsz urológushoz, azonnal nézd meg hohpgyan rendel holnap(beutaló nem kell)és menj el,tb kàrtyát,szemêlyi igazolványt vigyél.

Ne játszál ezzel!Ez komoly!

Ha urológushoz nem tudsz eljutni és otthon szólni nem akarsz akkor házi orvoshoz menj.

De a legjobb lenne ha urológushoz mennél ha nem sikerül visszahúzni!!!!

Na sikerült visszahúzni?

Ha nem szóltál otthon?

2016. jan. 6. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne szólj senkinek...először is vásárolj egy pár deka sikosító vazelint, amit az urológus is használ..gyógyszertárban kapsz, nem kell megmondani mire kell...

ez nem káros, de hasznos..ezzel próbálkozz, nem kell hideg víz..egyébként is..arra ügyelj, hogy csak melegvízben mosd...

nem tudom hány éves vagy, van-e barátnőd?

írd be a gúgliba a sikosítót, vagy orvosi vaselint..

2016. jan. 7. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!