Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkület lenne?

Fityma szűkület lenne?

Figyelt kérdés
Üdv, 16 éves vagyok és a fitymámat nyugodt állapotban teljesen könnyedén bár meddig le tudom húzni viszont merev állapotban a fitymát csak a makk mögé tudom visszahúzni ( azon tovább már csak ha erővel húzóm és akkor is nehezem).Azt vettem észre hogy mereven ez csak a fitymám egyik oldalán tapad oda a másik oldalon tudnám húzni lejjebb mintha csak nyugodt állapotba lenne.Kis koromban (6-7 évesen nem tudom pontosan) már volt hogy egyszer erővel megoldották ezt a dolgot ,ezért gondolom értik hogy nem szívesen mennék orvoshoz és az is lenne a kérdésem hogy ezért tényleg kellene e orvoshoz mennem vagy egyáltalán mi lehet a problémám ? Esetleg nem lehetne valami házi módszer rá mert egyébként egyáltalán nem fáj mereven lehúzott állapotban a fitymám.

2016. jan. 4. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem biztos hogy az, elmondasod alapján lehet hogy normális, képet küldj privátban, ott megnezem
2016. jan. 4. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
1 es,te is doki vagy ?
2016. jan. 4. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja, ilyennek kell lennie.
2016. jan. 4. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nyugalmi állapotban le tudod húzni akkor az nem lehet letapadás. Inkább relatív szűkület.

De mivel csak 16 vagy így én nem mondom, hogy küldj képet. De ezt látni kellene, hogy biztost tudjon az ember mondani. Mutasd meg egy orvosnak.

2016. jan. 5. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne küldj senkinek sem képet!

Lehet enyhe fityma letapadás vagy enyhe fitymaszűkület is.

Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád vagy sikosító segítsgével.

2016. jan. 5. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Han kitartóan minden nap tornáztatod a fitymád idővel még könnyebben tudod majd hátrahúzni.Rende jöhet,csak szorgalmas legyél

Azért leírom ha urológiára akarnál menni hogy 14 éves kortól egyedül mehetsz már,nem kell beutaló,csak a rendelésre elmenni vagy telon időpontot kérhetsz,tb kártyát,személyit kell vinni.

2016. jan. 5. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat :)
2016. jan. 6. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a makkot szabaddá tudod tenni mereven is, nincs igazából gond.
2016. jan. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!