Tisztelt címzett.41 éves vagyok és cukorbeteg kb 3 hete kialakult nálam a fitymaszűkület. Lehet ezt kenőccsel kezelni? Lankadt állapotban úgy ahogy hátratudom húzni a bőrt, de merev állapotban nem mert akkor kirepedezik a bőr rajta. Mit tegyek?
Szerintem menjél el urológushoz és az orvosodhoz is, aki a cukorbetegségre felírja a gyógyszered.
Sajnos van, amelyik gyógyszernek ilyen mellékhatása is van.
Ha nálad is ez a gond, akkor minél előbb hagyd abba és térj át egy másik gyógyszerre.
Merevedési gondokat is okozhat.
Nekem bevált a Canesten krém. Vény nélkül kapható a gyógyszertárban. Több napon át folyamatosan legyen bekenve. - De már az első pár órás bekenés után érezhető a jótékony hatása. Hűsít, lazít, legfőképp gombátlanít.
Megszünteti a szűkületet.
Alapvetően az okot kell megtalálni és megszüntetni ami okozza a szűkületet. A nem fiatalkori szűkületnek általában életmódbeli(táplálkozás, higiénia ...) okai vannak. Ahogy írja : a cukor Pl.
- A candida gomba megjelenése okozza a szűkületet.
Canesten ! , Vastagon ! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!