Fitymaszukuletre kenocs?
Kezd javulni a szukuletem, koromvriag kremmel szoktam, de akarok vetetni Flotocornt.
Azt nem tudom hogy hova kell kenni,.A makkomra?A makkom alatt levo borre?Es mennyit? Aztan hajtsam vissza a bort a makkra?ezekre valaszoljatok legyszi 13/F
A makkra kell kenni de csak arra az időre amíg tornáztatod a fitymád.
Tehát minden nap szanj magadra 10 percet,amikor vagy meleg vïzben tornáztatod,húzkodod hátra a fitymád,vagy ezt krém,sikosító segítségével végzed.Ha végeztél a fityma tornáztatásával mosd le a krémet vagy sikosítot.
Sőt... elhamarkodottan válaszoltam.
A szteroidos kenőcsnek, mint amilyen a Ftorocort is, pont az a lényege, hogy beszívódjon, nem pedig az, hogy a bőrfelületet síkosítsa.
Pontosan annyit kell rákenni, hogy az maradék nélkül a bőrbe bekenhető legyen, majd a bekenés után tartani a nyújtó gyakorlatot, mert anélkül mit sem ér az egész.
Mire végeztél (olyan negyed óra - húsz perc múlva), nem lesz mit lemosni a fitymádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!