Leborotvalam a farkam folott es azota nagy kiutesek vannak rajta viszketnek es fajnak mit ajanlotok kenocs vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 22:38
1/9 anonim válasza:
Ez egy ido utan elmulik! Ekkor a szor murigyek begyulladnak.
2/9 anonim válasza:
Nekem cska akkor szokott ilyen lenni, ha elfelejtem letakarítani róla a borotvahabot. Egyébként ha először szedted le akkor normális, hogy ilyen, mert még nem tudja a bőröd, hogy hogy reagáljon rá.
3/9 anonim válasza:
Tanulság: ne borotváld.
Nem lesz kiütés
4/9 A kérdező kommentje:
Es ez mennyiido utan tunik el mert mar 3 napja ijen:-(
2014. júl. 4. 22:47
5/9 anonim válasza:
Megpróbálhatsz valamilyen bőrnyugtató krémet!
És legközelebb nagyon ügyelj arra, hogy teljesen tiszta legyen a bőröd és a borotvád, mielőtt leborotválod! És utána használnod kellene valamilyen fertőtlenítőt, bőrnyugtatót.
A piros pöttyök gyulladt szőrtüszők, amik sokszor a nem megfelelő higiénia miatt alakulnak ki.
Pár nap alatt el fog múlni a pirosság és a viszketés is!
6/9 anonim válasza:
Sudocrem, vagy Bepanthen plus jó rá pl.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom azepen azt hitttem vakami komojabb :-P
2014. júl. 4. 22:59
8/9 anonim válasza:
Babapopsikrémek jók rá, nézd, hogy legyen benne cink-oxid. Illetve még a kiütések kialakulása előtt radírozd le a borotvált bőrfelületet (bőrradírral vagy akár fürdőkesztyűvel), ez segít elkerülni a szőrbenövést.
9/9 anonim válasza:
Kérdező! Nem borotváld! hajnyíróval szedd le, és nem lesznek kiütések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!