Fitymaszukuletre kenocs?
A sztereoidos kenőcs bőrlágyitó hatást vált ki.Ezzel is ugyan úgy tornáztatni kell ,csak úgy a bekenés nem sokat ér.
Ugyan ezt a célt baba olajjal is el lehet érni,mellette még rendkivül jól segit "csúszásban ".idéző jelbe tettem a csúszást,ugyan is a bőr nem hátra csúszik,hanem pödrődik .
Az alsó fele kerül felülre .
Ilyen krém otthon nincs. Legfeljebb a szteroidos krém segíthet, aminek a bőrelvékonyító mellékhatását használják ki ilyenkor. Ezt semmilyen otthoni krém nem helyettesíti.
Próbáld legyőzni a gátlásaidat és menj urológushoz!
5 ös irjál ide 2 olyan kenőcsöt amit orvos ír fel erre .
Én megkérdeztem pár fiút már ,mit irtak fel.El is csodálkoztam,mert nekem ezt egészen másra írták,pl ekcémára .Az útmutatójában meg ott van 2 hét után le kell állni a kezeléssel .talán ennyi idő elég egy szükület megoldásához ? Érdekes lenne .
# 6
Ne másokat utasíts, hanem talán nézz utána a nevüknek magad, ha annak ellenére sem tudod, hogy több fiúval beszéltél!
# 7
Elolvastad a kérdést is vagy csak úgy ideírtál valamit?
Szerintem hatos csak kíváncsi volt, hogy te milyen kenőcsöt ismersz, mert az, amivel ő találkozott, az nem az amire számított. Nem kell emiatt leharapni a fejét.
Ha ekcéma akkor mondjuk Elocom jut róla eszembe, és végülis lehet, hogy jó az is, drágának nem túl drága, bőrvékonyító hatás adott...
Én a hatóanyagok szerint a betamethasone-t meg a triamcinolone acetonidot ismerem, előbbit Diprosalic néven lehet kapni itthon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!