Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem akarok barátnőt, szülő...

Nem akarok barátnőt, szülő fobiás vagyok?

Figyelt kérdés
Az hogy noncs barátnöm 2dologog miatt van 1 naggyon válogatos vagyok 2 anszüleim állandoan orditanak velem és veszekszünk és én szégyelnék igy barátnőt hogy a szüleim ott ...áá le sem tudom irni ezt az érzést nagyon furaa..😢14/F
2016. jan. 3. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Te még nagyon fiatal vagy,nincs azzal semmi baj hogy még akarsz barátnőt,még gyerek vagy,nem kell neked barátnő még.

Sok fiúnak az első komoly kapcsolata,már aki nem könnyen megkapható lányt akar,tartós kapcsolatot akar 17-19 éves korában lesz.

Nem kell neked barátnő még.De megtudlak érteni mert ha csak egy havert akarsz áthívni és akkor sem tudják visszafogni magukat,normálisan viselkedni és csak lehordanak,semmi nem jó amit csinálsz és ezt más előtt is eljátszák azzal megszégyenítenek,legégetnek.Rossz lehet ha folyton ilyen a lêgkör.Az nem baj ha lánnyal kapcsolatban igényes vagy,de azért majd később ne álom lányt képzelj el.

Mi miatt veszekednek veled?Mik a hibáid amik nem tetszenek nekik?

Csak mert lehet hogy tudnál te is változtatni.

2016. jan. 3. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha meg nem egy link,lusta,rendetlen gyerek vagy jobb lenne ha leszállnának rólad,mert csak folyton bántanak és akaratuk ellenére azt éreztetik veled mintha nem lennél fontos,jó.Még akivel gondok is vannak azzal is le lehet ülni,normálisan megbeszélni mindent,nem letorkollni,bántani folyton.Komoly károkat tudnak okozni.
2016. jan. 3. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért veszekednek veled a szüleid?
2016. jan. 3. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Töbnyire anyukám nagyon türelmetlen és én ettöl ingerült leszek és nem tudok ugy visszaválaszolni ahogy az neki is az innyére lenne
2016. jan. 3. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Mert serdülsz. Mindenki átéli ezt
2016. jan. 3. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne vedd a lelkedre,ebben a korban gyakori hogy egymás agyára mentek.Próbálj meg picit visszafogottabban válaszolni hátha anyukád is visszavesz.
2016. jan. 4. 19:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Kôsziutcsó
2016. jan. 4. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Szívesen.Amikor nagy ki leszel tőlük mond el valakinek vagy írd ki magadból akkor picit jobb lesz egy rövid időre.

Lehet az a baj velük még igazán problémás gyerekkel nem találkoztak.

2016. jan. 5. 19:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Ki ihazán problémás gyerwk? :D
2016. jan. 5. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Vannak ezek a folyton visszadumáló,lusta kölykök,flegmák a szülőkkel,még a suliból is lógnak,lehet suliba is csak baj van velük,jönnek a tanárii fegyelmik folyton,piál,cigizik,rongál....

Ezek a próblémásabbak:-)

2016. jan. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!