Fitymaszukulet? Tanacstalan 13/F
Sziasztok!Elegge bizonytalan vagyok, hisz a csaladdal az ilyeneket nemszoktuk megbeszelni, cikinek tartsuk, beleis kezdem:
Nemvoltunk orvosnal, de Relativ fitymaszukuletem van, es lankadtan is nehezen megy hatra, de hatra megy vegig..
Nah szoval heti 1x zuhanyozom, szoval heti 1x huzogatom, DE zuhany alatt, ha kicsit mar bejaratom, nagyon szepen megy, szinte mar onkielegites, teljesen hatrajon a bor, es olyankor mar ha all id teljesen hatrajon..
Ennek orulok is, de van egykis problema..
Olvastam hogy a fitymazsak felfujodasa komoly dolog
Hat sajnos nekem felfujodik.., zuhanyzas utan meg nemprobaltam,orvoshoz azert felek menni mert tuti a korulmetelesre akarna rabeszelni.
Szerintetek mit csinaljak?
Valtsak at heti 7x zuhanyozasra, majd ha javult mutassam meg Dokinak??
Tesomet 2 evesen mutottek
Fel tehetek néhány kérdést?
Nyugalmi állapotban a fityma mennyire lóg túl a makkon?
Azt mondod, vizeléskor a fitymád felfújódik. Ez milyen mértékű? Próbáltad már, hogy vizeléskor hátra húzd?
Merev állapotban is fájdalom nélkül hátra megy????? Vagy akkor mi a helyzet?
Szia!
A privát beszélgetésekkel csak óvatosan.Képet soha senkinek ne küldj,ha erre kérne bárki is!!!!
Az nagyon jó hogy mereven,ernyedten is már szinte hátra tudod húzni a fitymád teljesen.
Ilyen esetben metélésre nincs szükség.Ezt ne is engedjétek,ha elmennétek urológushoz mondjátok meg a metêlést semmiképpen nem akarjátok.Sok műtéti megoldás van,de mivel hátra tudod a fitymád húzni így lehet szteroidos kenőcsöt írna fel az orvos.
Minden nap tisztálkodj és nagyon óvatosan tornáztasd nyugodtan a fitymád.
Szüleiddel beszélj nyugodtan,apukáddal inkább.Mond el hogy már szépen hátra tudod húzni és menjetek urológushoz.
Metélésre senki nem kényszeríthet,itt mivel hátra tudod húzni nincs is erre szükség.
Lehet nincs szüksêged műtétre,ha mégis a műtet időpontjába meg lehet egyezni nyárra időzíteni akár és több műteti megoldás van.Ezt metélni nem kell,ne is enged!
Ha urológushoz mennél apud vigyen el,a legtöbb orvosi szobàban van külön vizsgálórész, de ha mêg sem lenne akkor beszéld meg apukáddal hogy ha az orvos megakar vizsgálni majd addig ne nêzzen oda,forduljon másfele,vagy ha van külön vizsgálórész oda ne menjen be.
Tesódnak milyen műtétje volt?
És minden nap tisztálkodjál ezentúl,minden nap mosd meg.
Nyugodtan minden nap tornáztasd picit a fitymát,de óvatosan.
Remélem csak fére értettem és nem arról írtál hogy csak heti 1 alkalommal mosod meg a tested,hanem csak heti egyszer tusolsz és a többi nap fürdesz a kádban.
Minden nap meg kell mosni a nemiszerved,mert ha elhanyagolod az fitymaszükülethez, letapadáshoz,gyulladáshoz vezethet.A szervezetünk szmegmàt termel a nemiszervnél és ha nincs lemosva,ez az anyag felhalmozodhat(fehéres anyag),egy idő után nehéz lesz lemosni.
A kistesódnál is láthattad hogy nem csak a metêlés létezik.
Nem akarlak bántani,de úristen akkor a te családod nem fürdik meg minden nap?
Ott ahol nincs fürdőszoba mert pl. tanyán élnek ott megértem hogy nem tud fürdeni,hanem lavorba vïzet melegít és áttörli magát de ott ahol van mód a napi fürdésre nem értem.(nem rossz értelembe mondom,de ma is sokan élnek itt)
Osztályodba ne hogy mond,mert leszólnának érte.
És ha van mód 5 perc alatt szappannal simán meg lehet mosakodni.
Nem sokára 2016-ot írunk így hihetetlen hogy valaki akinek van módja ne fürödjön,tusoljon napi szinten.
Nem bántani akarlak,de hihetetlen.
Vagy gyakorolj otthon,vízben pàr hétig vagy apukáddal beszélj.
Mégegyszer is bocsánat ha leszólónak vagy bantónak tűnnék,nem ez a szándékom!
Minden nap mosd ezentúl,mert mêg időben észhez kaptál,most még nincs nagy baj.Szorgalmasan probáld hátrahúzkodni vízben,ott mindig könnyebb vagy mint mondtam apukáddal menj urológushoz.
Remélem teljes sikerrel jársz!
Boldog új évet előre is!
Rendben, boldog uj evet.
Egyepkent valami kenocst ajanlani tudtok?
Itthon canesten van, koromvirag krem,
Az a szmegma amirol valamelyik valaszado irt, ottvan es nembirom lemosni
Canesten gombára van,azt ne használd.
A szmegmáról én írtam,de több kommentet is írtam.
Minden nap mosd meg a nemiszerved és mindig sikerül a szmegmától picit megszabadulni,pici részt sikerül majd lemosni.
Meg ha tornáztatod vízben a fitymád akkor is mindig pici rész eltűnik a makkodnál felgyülemlet szmegmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!