Persze. A laza boxer nekem túl laza, himbilimbizik mindenfelé, ide-oda fordul, oda szorul, nem szeretem. A feszülős meg nekem túl kényelmetlen érzés, olyan, mintha ha harisnyát hordanék, amit kisebb koromban sem szerettem.
2015. dec. 26. 13:41
2/11 anonim válasza:
Néha, ha nincs más 16f
2015. dec. 26. 22:05
3/11 anonim válasza:
Inkább nem is irnak róla .Lehet hogy fecskét szégyellik,lehet hogy a boxert .
Egy biztos,ősidők óta a férfiak laza gatyákat hordtak .
Pedig nem olvasták biosz könyvekben hogy ez az egészségesebb .Látszott is az akkori nemzedékeken ,nem holmi sérült spemiumból készültek .
2015. dec. 27. 21:26
4/11 anonim válasza:
Sportoláshoz csak fecskét hordok, amúgy feszes boxert. Nyron vagy semmit vagy fecskét. 27F
2015. dec. 28. 17:44
5/11 anonim válasza:
Igen, 20/F
A lényeg az, hogy ne szorítson, szellőzzön (megfelelő anyagból) viszont stabilan tartson, kényelmes legyen.
2015. dec. 28. 21:23
6/11 anonim válasza:
Én azt hiszem életemben háromszor vettem fel boxer alsót, és ebből kétszer itthonra, nyáron rövidnadrág helyett.
Nem szeretem, úgy szoktam mondani, hogy a templomtoronyban sem hagyják a harangot csak úgy lengeni ide-oda. :D
Kizárólag fecske gatyát hordtam mindig, 20 éves korom előtt is, most is az van rajtam, és ez így lesz a jövőben is.
25/F
2016. jan. 1. 17:57
7/11 anonim válasza:
Én is kizárólag fecskét hordok napközben, megszoktam, kényelmes és biztosan tart. 24 / F
2016. jan. 1. 19:34
8/11 anonim válasza:
Le volt akciózva nemrég a környéki kínaiban, szóval vettem 800 forintért 10 darabot. Amúgy nem érdekel, mi van rajtam.
2016. jan. 1. 21:38
9/11 anonim válasza:
én a feszes boxerre esküszöm. Ugyanúgy tartja a golyókat mint a fecske, viszont sokkal szexisebb. A fecskét a nagypapák hordják
2016. jan. 2. 19:59
10/11 anonim válasza:
nagypapák az agyad, én 16 vagyok és soha nem hordanék boxert, mert ráizzad az ember seggére, meg kényelmetlen és idegesítő. nem is értem, hogy bírja már ki abban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!