Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 20 év alatti fiúk, van közötte...

20 év alatti fiúk, van közöttetek olyan aki fecske alsót hord?

Figyelt kérdés

csak kíváncsiságból kérdezem...

korodat is írd le légyszi!

köszi:)

17/F

2015. dec. 26. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A laza boxer nekem túl laza, himbilimbizik mindenfelé, ide-oda fordul, oda szorul, nem szeretem. A feszülős meg nekem túl kényelmetlen érzés, olyan, mintha ha harisnyát hordanék, amit kisebb koromban sem szerettem.
2015. dec. 26. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Néha, ha nincs más 16f
2015. dec. 26. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Inkább nem is irnak róla .Lehet hogy fecskét szégyellik,lehet hogy a boxert .

Egy biztos,ősidők óta a férfiak laza gatyákat hordtak .

Pedig nem olvasták biosz könyvekben hogy ez az egészségesebb .Látszott is az akkori nemzedékeken ,nem holmi sérült spemiumból készültek .

2015. dec. 27. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Sportoláshoz csak fecskét hordok, amúgy feszes boxert. Nyron vagy semmit vagy fecskét. 27F
2015. dec. 28. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, 20/F

A lényeg az, hogy ne szorítson, szellőzzön (megfelelő anyagból) viszont stabilan tartson, kényelmes legyen.

2015. dec. 28. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Én azt hiszem életemben háromszor vettem fel boxer alsót, és ebből kétszer itthonra, nyáron rövidnadrág helyett.

Nem szeretem, úgy szoktam mondani, hogy a templomtoronyban sem hagyják a harangot csak úgy lengeni ide-oda. :D

Kizárólag fecske gatyát hordtam mindig, 20 éves korom előtt is, most is az van rajtam, és ez így lesz a jövőben is.

25/F

2016. jan. 1. 17:57
 7/11 anonim válasza:
Én is kizárólag fecskét hordok napközben, megszoktam, kényelmes és biztosan tart. 24 / F
2016. jan. 1. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Le volt akciózva nemrég a környéki kínaiban, szóval vettem 800 forintért 10 darabot. Amúgy nem érdekel, mi van rajtam.
2016. jan. 1. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
én a feszes boxerre esküszöm. Ugyanúgy tartja a golyókat mint a fecske, viszont sokkal szexisebb. A fecskét a nagypapák hordják
2016. jan. 2. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
nagypapák az agyad, én 16 vagyok és soha nem hordanék boxert, mert ráizzad az ember seggére, meg kényelmetlen és idegesítő. nem is értem, hogy bírja már ki abban
2016. jan. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!