Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elkaphattam a HIV-et?

Elkaphattam a HIV-et?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem, pár hete voltam prostituálttal.

Gumi nélkül volt francia, valamint gumiban a többi.

Elkaphattam a HIV-et?

Lassan 2 hete torok, gégegyulladásom volt/van, azt olvastam, pár héttel fertőzés elkapása után jelentkezhetnek ezek.

Igen, most elvileg 2-3 hónapot kell várnom hogy laboratóriumban is kimutatható legyen, de azért reménykedek benne hogy nem, talán kicsi az esélye így elkapni?

:((((((

kétségbe estem kicsit

2015. dec. 22. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak mondom, manapság egy egyéjszakás kalanddal nagyobb esélyed van elkapni a HIV-et, mint egy prostinál aki rendszeresen jár STD szűrésre... és nem csak HIV-ről van szó! Hepatitis, Chlamydia, G. Herpesz, Gombák tárháza, Myoplasma stb stb stb... volt egy cikk hogy Európában egyre magasabb a nemibetegek aránya a lakosság körében.

...és ugye egy átlag csaj aki cserélgeti a partnereit szerinted mikor megy el átfogó STD szűrésre, ami egy prostinak havi rutin?

Sőt van aki simán tolja gumimaci nélkül is, mert szed tablettát.

Komolyan manapság már csak HazMat biohazard ruhában lehet a csajokhoz nyúlni lassacskán :D

2015. dec. 22. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Már több éve létezik azonnali HIV teszt is.

Keresd a László kórházat.

2015. dec. 23. 00:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Azonnal=2-3 hét...

Azért ne tévesszünk meg senkit. Vagy szerinted szex után hirtelen annyi vírus lesz a vérében, hogy kimutatható?

2015. dec. 23. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!