Elkaphattam valamilyen fertőzést?
Figyelt kérdés
A múlt héten voltam egy prostituáltnál Debrecenbe. A vidékilány.hu-n találtam rá. Franciához nem használt óvszert. Esetleg elkaphattam valamit? Valaki meg tudna nyugtatni mert nagyon ideges vagyok.2015. ápr. 4. 08:15
1/11 anonim válasza:
Szerinted ezt mi honnan tudjuk?
Bármit elkaphattál, ugyanis még egy sima gombás fertőzést is el lehet kapni orális úton, mint ahogyan egy csomó mindent.
De tudod erre mondják, hogy előbb kéne gondolkozni!
Pár hónap múlva menj el egy STD szűrésre a nemi beteg gondozóba!
2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van nem gondolkoztam. Elmegyek egy szűrésre.
2015. ápr. 4. 08:46
3/11 anonim válasza:
Simán elkaphattál, én ugyanígy kaptam el pár éve gonorrhea fertőzést. Az "eset" után egy héttel mentem el std szűrésre, bár nem volt tünetem, és akkor már ki tudták mutatni.
4/11 A kérdező kommentje:
HIV fertőzésre mennyi az esély?
2015. ápr. 4. 10:58
5/11 anonim válasza:
HIV-re kicsi az esély, bár az is terjed ilyen úton is. Kb egy-másfél hónap múlva már vérvizsgálattal azt is ki lehet mutatni.
6/11 anonim válasza:
Miért kérdezed, illetve miért vagy ideges? Esetleg tünetek jelentkeztek? Az esetben irány az orvos!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak eléggé hipochonder vagyok sok mindent bebeszélek magamnak.
2015. ápr. 4. 15:51
8/11 anonim válasza:
Icuri picuri az esélye hogy elkapj valamit. Ennyi erővel fél Magyaroraszág beteg lenne már.
9/11 anonim válasza:
Akkor van esélye, hogyha a csaj szájában vérző seb volt.. és ha HIV fertőzött... ennek az együttes esélye rendkívül pici.
Ha ennyire aggódsz, akkor minek jársz qrvázni? Menj szépen el 6 hét múlva STD szűrésre, majd megmondják az eredményt.
10/11 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak! Ha ennyire parázol nemi betegségektől, akkor miért jársz egy kurv.hoz, aki viszonylag sok fickót lerendez? De ha jársz is, miért nem gumival csináltattad a franciát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!