Elkaphattam az aidset?
Tudnod kell, hogy az AIDS-et még védekezés nélküli közösüléskor sem 100%, hogy elkapod, ha pedig nem élvezett beléd - jóval kevesebb potenciálisan fertőző testnedvet engedett beléd - még kevesebb a valószínűsége.
Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de azért nem olyan nagyon gyakori az AIDS, hogy lépten-nyomon elkapd. Bár igaz, hogy anális szexnél (ha jól értem, melegek vagytok) nagyobb a veszély, és a melegek között több a fertőzött (ezt nem bunkóságból írom, tanulmány van róla, hogy így van), de azért a melegek között sem mindenki fertőzött. :)
Hány évesek vagytok, ha szabad tudni? Hány partnere volt eddig?
#2-nek igaza van, csak nem akartam etimológiai okfejtésbe kezdeni, amikor nyilvánvaló volt, hogy mit kérdezel. :)
A szűrésre meg a feltételezett fertőzés után 2 hónappal menj el, de a Szent Lászlóban már olyan tesztet is csinálnak, ami 1 hónap után is kimutatja a vírust.
nem
főleg hogy nem is élvezett beléd, nagyjából 0 az esélye
am ha teljesen meg akarsz nyugodni, menj el anonim szűrésre
nézzenek hepatitisz és szifiliszt is
csak annyit tennék hozzá hogy a Lászlóban 2 hetes az ablak vagyis 2 hét után mehetsz, de az nevesített és fizetős
az anonim 1 hónap, a te esetedben meg több mint fél év eltelt
az ima sokat segít
legközelebb meg csak gumival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!