Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? Egy hét múlva...

Mit tegyek? Egy hét múlva lesz a suliba orvosi vizsgálat. Valószínű hogy a fitymát is megnézik.

Figyelt kérdés
Nekem lankadtan nehezen hátramegy, mereven kb félig. Mit csinálnak ha kiszűrik hogy szűkületem van. És ha nem mutatom meg? Vagy azon a napon nem mennék valami indokkal suliba? Később lehet belőle bajom ha szűk marad? Később nem tágulhat meg hogy jó legyen. Nem igazán szeretném megmutatni mert még kicsit fejletlen vagyok a koromhoz képest. Értelmes, segítő válaszokat várok ha lehet. Köszi. 13/f

2015. dec. 8. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is urológushoz menj és csak csinyán hogy azt teszem amit az orvos mond.Enyhe fitymaszükületnél is sok orvos műtétet,metélést javasol aki meg nem néz utána csonkolt kukac lesz.
2015. dec. 12. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Beszéltéltél a szüleiddel vagy meleg vízben tornáztatod a fitymád?(óvatosan minden nap húzogasd hátra vízben)
2015. dec. 13. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
Na mi volt?
2015. dec. 14. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok.
2015. dec. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!