Ugye nem lesz péniszrákom? :-S
Nos, látva hogy már teljesen beszarattátok a kérdezőt, akkor én is hozzá szeretnék tenni valamit.
Nekem is van fityma szűkületem, igaz relativ. nekem merev állapotban egyáltalán nem lehet hátra húzni, csak nyugalmi állapotban, de akkor teljesen. KELLEMETLEN ha megérintem, és kellemetlen a tisztítása is. DE! és itt jön a lényeg. Mindezek ellenére amikor megvizsgáltattam egy normális urológussal, kiderült hogy NINCS gyulladásban. az érzékenységet az okozza, hogy mivel mindig rajta van a figyma, így az idegvégződések nem tudtak hozzászokni a közvetlen érintéshez. ezért kellemetlen a dolog. Részemrő, én szintén aszexuális vagyok, és nem tervezem a beavatkozást, mivel nincs szükségem erre a részemre. azonban, ha valaha is úgy döntenék hogy szeretném kipróbálni a szexet- amit megjegyzek jelenleg nagyon taszít- én nem mennék SZTK-s henteshez. Magánúton PLASZTIKAI SEBÉSZT keresnék, ugyanis az meg tudja menteni a fitymádat, ha kell a pénisz más részéből még pótolni is tudja a bőrt. a fityma egy NAGYON FONTOS SZERV! apénisz egészséges működéséhez elengedhetetlen. nélküle épp annyi nagyon kellemetlen, az élet és szexuális élet minőséget rontó probléma jön majd mint a jelenlegi állapotodban!
NE ENGEDD HOGY LEVÁGJÁK!!!!
az esetek csak egy nagyon nagyon minimális százalékában van csak arra szükség, sőt még meg merem kockáztatni hogy még akkor sem mindig... menny el plasztikai sebészhez, az tudni fogja mit kell vele csinálni! és no para. nem biztos hogy gyulladásban van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!