14 éves fiu vagyok 162cm. Apukam 175 korul van. Ugye nem maradok ekkora?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 23:06
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem maradsz ekkora,de nem is fogsz nagyon magasabbra nőni mint az apukád.
2/10 anonim válasza:
Fogsz még nőni, de 180-ra ne számíts.
3/10 A kérdező kommentje:
Minimum a 175 kene de tobbse lenne rosz..
2015. aug. 28. 23:15
5/10 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan mint magasnak?
2015. aug. 28. 23:32
6/10 anonim válasza:
A faterom 160 én 175. 14 évesen én sem voltam magas. Most magasabb vagyok a legtöbb akkori osztálytársamnál akik magasabbak voltak. 19/f
7/10 anonim válasza:
Nem,meg csak 14 vagy,noni fogsz
8/10 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és 167cm. Apum nekem is magas de anyum viszont alacsony. Ugyhogy en sem fogok valami nagyra nőni.
Hiába nézed azt hogy apukád 170-80-90. Mivel nem csak ő számít hanem az anyukád is. Ha anyukád kicsi akkor lehet hogy te is alacsony leszel.
De az is lehet hogy egy picit későnérő vagy és még nem kezdődött el nállad a növés.
Ha vam nég kérdésed nyugodtan írhatsz
9/10 anonim válasza:
Picit alacsony vagy,de olyan magasra mint apukád megnőhetsz,nagyon ritka hogy az apjuknál alacsonyabbra nőljenek a fiúk(de ritkán előfordulhat).
A munkahelyemen diákmelóra a portás fia is szokott jönni,a portás 180-182 cm kb,de a srác 16 évesen is kb 173 cm lehetet,aztán 1 év múlva sokat nyúlt.Tehát lehet te is 16-17 évesen fogsz nyúlni.
10/10 anonim válasza:
Még az is kérdés, milyen magas anyukád és milyen magas volt a postás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!