Mitől száradhat ki mindig a makkom? Mivel kenjem be hogy ne száradjon ki? 16 éves vagyok és nem vagyok körülmetélve!
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 09:22
21/37 anonim válasza:
Tudom,most is csak egy piros kézért jöttél.
Sajnos,belefutottál .
22/37 anonim válasza:
Na igen... :) Pont erről beszéltem. Te kötekedsz itt teljesen alaptalanul, aztán még te értékelsz. Ez is kizárólag téged minősít, senki mást! ;-)
23/37 anonim válasza:
55%-os, azt nem sikerül felfognod, jogy oszthatod a piros kezeket, csak sajna attól még nem igazad.
Osszál azért nekem is egyet, hátha majd most!
24/37 anonim válasza:
23 as,neked most zöldet nyomtam ,mert az igazság odaát van .
25/37 anonim válasza:
22 es,55% os volt a válaszod ,amit nekem szántál .
No ezért nem jutsz előbbre .Ez már visszaesés neked is .
26/37 anonim válasza:
# 23
Szerintem még mindig nem fogta fel...
27/37 anonim válasza:
26 os,már sokallom a jó tanácsaidat itt.Elég volt belőled is ,mint a migránsokból .
28/37 anonim válasza:
Ha sokallod, talán nem kellett volna ok nélkül kötekedni kezdeni. Ez a jövőben is csak rajtad áll prolikám!
29/37 anonim válasza:
Mi mindenre a Shea vajat használjuk(a Shea bogyó kisajtolva). Nagyon jó mindenre mivel természetes növényi olaj amiben semmi adalék, parfüm, stb, nincs. Kisbabánk fenekére is az használjuk évek óta.
30/37 anonim válasza:
A baba krém is ilyen,bent a nevében babák számára .
Mellesleg ezért rendszeresen ellenőrzött termék.
Hogy ezt itt néhányan nem tudják arról nem én tehetek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!