Mitől száradhat ki mindig a makkom? Mivel kenjem be hogy ne száradjon ki? 16 éves vagyok és nem vagyok körülmetélve!
Ez igen, ez a legalja. Ne küldjük orvoshoz, ne neveljük felelősségtudatra, jó lesz a babakrém.
Agyhalál, banyek.
79 es ,irjál még vagy 20 választ,kisajátítottad a kategóriát ?
Fogalmad sincs a baba olaj összetételéről ,de másról sem nagyon .Má bocs ,ne vedd sértésnek .
Ne vedd sértésnek, de te még ahhoz is buta vagy, hogy észrevedd, hogy a százalék nem egy azonosítójel az oldalon. Ezért kötözködsz minden felhasználóval, akinek 79 százaléka van, mindegy, hogy mit és hogyan ír. Ez egyszerre vicces és szánalmas.
Rossz hírem van! Ennél a kérdésnél is több 79%-os felhasználó van.
Persze ahhoz sem lenne semmi közöd, ha én vagy bárki más több választ adna.
Ugyan! :) Te azzal is kötekedsz, aki sosem válaszol neked! Mindenhez hozzászólsz, még akkor is, ha éppen fogalmad sincs egy dologról, ezzel és a bunkósággal igyekszel saját magadat nagyobb tudásúnak feltüntetni, mint amekkora valójában vagy.
Csak az a baj, hogy a tisztességes válaszok helyett a kötekedéseiddel van tele az oldal, de tudom, ez téged nem zavar, csak a toplista elején lehess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!