Okozhat e problémákat sex során a fitymaszűkület a fájdalmon kívül?
Hali!
Igen, okozhat, pl. merevedési zavart, vagy ha rövid a féked, akár el is szakadhat egy erőteljesebb aktus következtében, amely a fitymádra is kihat, ugyanis ha feldagad ebben az esetben a fék és környéke, MÉG JOBBAN fájna, sőt, elszoríthatja a makkodat, ha netán vmi csoda folytán akkor sikerülne is hátrahúzni, jó kis parafimózisod lehet...
Ha úgy ítéled meg, hogy ez a veszély fennáll, menj el a dokihoz. Ha nem tudod eldönteni, akkor szólj és felteszem neked is az ilyenkor szokásos kérdéseimet, amivel talán könnyebben dűlőre jut6sz magaddal!
A relatív fitymaszűkület alatt am. mit értesz?
Mond'sz egy kort?
Üdv: EE
De igen... Azonban azt csak te tudod megállapítani, hogy mennyire vészes, ill. urológus szakorvos. Itt csak látatlanban nyilvánított véleményt, ill. ha vmennyire beavatsz, iránypontokat tudunk (magam nevében: tudok) adni, de ehhez több kérdésre is válaszolnod kell.
A másik, hogy ugye az alapkérdésben a fájdalomról is szót ejteszt, tehát abból indulok ki, hogy nem megy hátra teljesen a fitymád, esetleg sehogyse, úgy közösülsz a csajjal, ill. ha mégis, akkor elszorítja a makkodat, valószínű azért petyhűdik el. Kérdezés nélkül is az a véleményem, hogy abszolút a fitymaszűkület a hibás a lankadásért, kiváltképp akkor, ha a fitymával és/vagy a fékkel gond van, és ha tartasz a parafimózistól, akkor menj el!
Egyébként eddig mi mindent próbáltál ki a helyzet javítása érdekében? Hogy érzed? Tartasz az urológustól vmennyire, esetleg a rajtad elvégzendő vizsgálatoktól ill. beavatkozástól? Vagy inkább hajlasz rá, hogy elmenj?
Ha még vacillálsz, mert nem érzed szükségesnek, felteszek kérdéseket a brédről meg hogy hogyan tudsz vele akciózni, azt' utána is eldöntheted, mit akarsz!?
Üdv: EE
Hali!
Látom, kiemelted a kérdésedet... ezek szerint a problémád még mindig változatlanul fennáll... igaz?
Én kérdeztem a [03-22 02:58]-as hszsom végén, de nem tiszteltél meg azóta válasszal... így szted hogyan le7ne segíteni rajtad? :-)
Mert én így nem tudom... pedig le7ne... S azt sem mond6od, hogy mindent megtettél a segítség érdekében... o.O
Sztem döntsd el, hogy mit akarsz... aztán válaszolj... (feltéve, ha akarsz valamit a hozzászólóktól vagy bárkitől... mert így... ö.Ő )
Nemcsak hívni kell az embereket, hanem tenni is azért, hogy melletted maradjanak... O.o
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!