Merevedési gondok?
Azt mondják, ha az embernek vmi baja van, hajlamos azt gondolni, hogy ez csak vele történik meg, senki mással. Sajnos, sikerült elesnem motorral, aminek az lett a vége, hogy spárgáztam egyet, és elszakadt egy-két izom olyan helyen, ahol nem túl szerencsés. Így most úgy érzem, hogy bajok vannak a merevedésemmel.
Én 21 éves vagyok. Mit gondoltok? Mennyire lehet gyakori a 20-21-22 éves korosztályban a merevedési probléma?
Pénteken megyek orvoshoz, de nagyon kínosnak érzem megemlíteni neki, hogy gondok vannak ezzel, mivel baromira fiatal vagyok hozzá...
Értelmes válaszokat írjatok legyetek szívesek! Így is elég kellemetlen probléma ez nekem.
Nem tudom milyen izmok szakadhattak el,ami a merevedést befolyásolná .Vannak ugyan izmok is a közelségben ,de nekik egészen más a feladatuk .Gondjaid teljesen más miatt lehetnek ,de most jól jött ez a motor baleset .
Na mind egy ,te csak egy eset vagy ott,és semmi szégyenlősség .Az igazat mond el,akkor tud csak segíteni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!