25 évesen merevedési gondok?
Figyelt kérdés
25 évesen normális h merevedési problémáim vannak? Nemrég kezdődött. Akkor csak akkor fordult elő, amikor szex közben elkezdtem intenzívebben mozogni, akkor leállt a merevedes. Es akkor csak 1x 1x fordult elő h nem akart rendesen felallni. Most azonban már amikor magamnak csinálom akkor sem keményedik meg teljesen. Próbáltam a dragon powert de nem használt. Mi lehet? Illetve melyik orvost kell ezzel megkeresnem?2015. aug. 24. 09:15
1/5 anonim válasza:
Dohányzol? Szedtél esetleg valaha szteroidokat?
2/5 A kérdező kommentje:
A protein szteroidnak számít?
Kisebb koromban dohanyoztam pár évet gimis éveim alatt.
2015. aug. 24. 09:20
4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Edzek es szedek proteint. De már régóta.
2015. aug. 24. 10:27
5/5 anonim válasza:
p/csát.
sokat vered, és/vagy parázol szex közbe még mindig.
nekem si volt hasonlo...szdtem dragont meg mindent...aztan egyik este ugy fájt a fejem tőle meg lüktetett a nyakam mint allat, ugyh lealtam vele, és a recskaval is.
1 hétig nem rantottam ra, utanna talalkoztam a csajommal, és lass csodat, alllt mind a cövek, mindegy mit csinaltam vele...
szoval a kulcs: recskamegvonás!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!